GÅ TIL PRØVEPAKKE

Hunde tips og tricks

Alt hvad du skal vide for at få din hund sikkert gennem en kold vinter

Vidste du, at det faktisk er en meget god ide at forberede din hund til den kolde temperatur? Ligesom at du begynder at kunne mærke at det bider lidt i næsen når du trækker den kolde luft ind og at fødder bliver kolde, så kan din hund det også. Derfor kan det være en super god ide at undersøge, hvad du kan gøre for din hund, sådan at både du og den kan nyde den smukke danske vinter.

Læs mere

Hvilket hundenavn skal du vælge? Den store beslutning, når du skal vælge hundenavne

Er du så heldig, at der snart flytter en lille hvalp hjem til dig? Så har du mange grunde til at glæde dig. En hund bidrager nemlig med mange dejlige oplevelser, og den bliver hurtigt en fast del af familien. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvad det nye familiemedlem skal hedde. Det kan være en stor beslutning at vælge det helt rigtige hundenavn.

Læs mere

7 gode råd: Sådan rejser du med din hund

Hunden er menneskets bedste ven. Og selvfølgelig vil du gerne have din bedste ven med ud at rejse! Hunden er ofte en helt naturlig del af familien, og hvis du gerne vil undgå at efterlade din vuffer derhjemme, får du her 7 gode råd til, hvordan du rejser med din hund.

Læs mere