GÅ TIL PRØVEPAKKE

Hunde tips og tricks

Sådan undgår du, at din hund bliver køresyg i bilen

Det ville være forkert af os at love dig, at der findes noget, du kan gøre, for at din hund ikke bliver køresyg. Men der findes heldigvis en række forskellige ting, du kan gøre for at minimere risikoen og sørge for, at din hund har det så godt som muligt under transporten.

Læs mere

Alt hvad du skal vide for at få din hund sikkert gennem en kold vinter

Vidste du, at det faktisk er en meget god ide at forberede din hund til den kolde temperatur? Ligesom at du begynder at kunne mærke at det bider lidt i næsen når du trækker den kolde luft ind og at fødder bliver kolde, så kan din hund det også. Derfor kan det være en super god ide at undersøge, hvad du kan gøre for din hund, sådan at både du og den kan nyde den smukke danske vinter.

Læs mere

Hvilket hundenavn skal du vælge? Den store beslutning, når du skal vælge hundenavne

Er du så heldig, at der snart flytter en lille hvalp hjem til dig? Så har du mange grunde til at glæde dig. En hund bidrager nemlig med mange dejlige oplevelser, og den bliver hurtigt en fast del af familien. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvad det nye familiemedlem skal hedde. Det kan være en stor beslutning at vælge det helt rigtige hundenavn.

Læs mere