GÅ TIL PRØVEPAKKE

Hundefoder

Er hunde kødædere eller altædende?

Er hunden carnivore eller omnivore? Dette er et længere diskuteret emne, som der er mange delte meninger om. Carnivore er det, vi kalder kødædere, mens omnivore er dyr, der er altædende. Med dette i tankerne, tænker du sikkert “jamen min hund spiser da alt, den må da være omnivore”. Men er det nu også korrekt? For at svare på dette spørgsmål bedst muligt, har vi udviklet en guide til at kunne finde ud af, om hunden er en ren kødæder, og hvad du burde vide omkring dens daglige fodring.

Læs mere

Hvad er den bedste hundemad? Derfor burde du fodre din hund med tørfoder

Når man fodrer sin hund, er det vigtigt at holde øje med, hvad den får at spise, da et godt foder er med til øge din hunds livskvalitet. Mange hundeejere tænker at deres hunde kan tåle og lide alt, og køber derfor det billigste foder i supermarkedet, eller giver den madrester af maden de selv har fået. Dette kan få konsekvenser i det lange løb, og det er derfor, at vi hos Vuffeli har brugt alle vores kræfter på at designe det bedste foder til din firbenede bedste ven.

Læs mere

Har du en gammel hund? Dette burde du fodre den med

Er din hund ved at blive gammel? Kan du mærke at din bedste ven ikke kræver så lange gåture længere? Så kan det godt være, at det er på tide at skifte til seniorfoder, for at undgå visse sygdomme, eller problemer med overvægt.

Læs mere