GÅ TIL PRØVEPAKKE

Hundefoder

Hundefoder til hunde med allergi: Hvornår er det bedst for din hund?

Hvad bliver hunde typisk allergisk overfor, hvornår giver det mening at skifte over til et allergivenligt foder, og hvad er det egentlig, der udgør et godt allergifoder? Læs med, og bliv klogere!

Læs mere

Må din hund få gluten?

Du har nok hørt meget om glutenfri foder, eller foder uden korn i. Der er mange hunde der er begyndt og få det, og du overvejer måske om det er det, du burde give din hund. Men, hvad betyder det at fodre din hund med glutenfri foder? I denne her artikel fortæller vi hvad glutenfrit foder er, og om du burde give det til din hund eller ej.

Læs mere

Sundt og nærende: Kend ingredienserne i din hunds hundefoder

Læs med i denne artikel, hvor samtlige af vores nøje udvalgte ingredienser vil blive beskrevet og forklaret, så du kan få fuldstændig styr på, hvad ingredienserne er, og ikke mindst hvad de helt konkret giver til din hund.

Læs mere

Er hunde kødædere eller altædende?

Er hunden carnivore eller omnivore? Dette er et længere diskuteret emne, som der er mange delte meninger om. Carnivore er det, vi kalder kødædere, mens omnivore er dyr, der er altædende. Med dette i tankerne, tænker du sikkert “jamen min hund spiser da alt, den må da være omnivore”. Men er det nu også korrekt? For at svare på dette spørgsmål bedst muligt, har vi udviklet en guide til at kunne finde ud af, om hunden er en ren kødæder, og hvad du burde vide omkring dens daglige fodring.

Læs mere

Hvad er den bedste hundemad? Derfor burde du fodre din hund med tørfoder

Når man fodrer sin hund, er det vigtigt at holde øje med, hvad den får at spise, da et godt foder er med til øge din hunds livskvalitet. Mange hundeejere tænker at deres hunde kan tåle og lide alt, og køber derfor det billigste foder i supermarkedet, eller giver den madrester af maden de selv har fået. Dette kan få konsekvenser i det lange løb, og det er derfor, at vi hos Vuffeli har brugt alle vores kræfter på at designe det bedste foder til din firbenede bedste ven.

Læs mere

Har du en gammel hund? Dette burde du fodre den med

Er din hund ved at blive gammel? Kan du mærke at din bedste ven ikke kræver så lange gåture længere? Så kan det godt være, at det er på tide at skifte til seniorfoder, for at undgå visse sygdomme, eller problemer med overvægt.

Læs mere

Hundefoder til aktive hunde

Hvordan er det at være en aktiv hund? Og hvordan skal den fodres? Læs med, hvis du føler at din hund er mere aktiv end en normal familiehund.

Læs mere

5 spørgsmål om hvalpefoder du skal have svar på, hvis du har fået et nyt familiemedlem

Hvalpe er kære, sjove, og er mange gange også madglade væsner. Det er derfor, at man som hundeejer går meget højt op i, at give sin nye hund en positiv oplevelse under måltiderne. Men det er ikke kun vigtigt at sætte fokus på hvordan hunden spiser, men også, hvad den spiser.

Læs mere

Skal små hunde have et specielt foder?

Er du hundeejer, og har du en lille hund? Så går du garanteret meget højt op i hvordan den skal fodres, og om du gør det rigtigt. Hvis du stadig er i tvivl om hvordan din nuttede bedste ven får en nærende kost, så læs med: hos Vuffeli har vi samlet alt det du burde vide om fodring af små hunde i denne her lille guide, så du kan være sikker på, at fodre din lille hund på den bedste måde.

Læs mere

Kort indblik i kornfrit hundefoder

Hvis du er hundeejer, har du måske hørt om kornfrit foder, eller på engelsk, “grain free”. Som navnet fortæller os, snakker vi om kornfrit tørfoder når det ikke indeholder korn. Men, hvad er der specielt ved hundemad uden korn? Skulle det have en positiv virkning på din hund?

Læs mere