GÅ TIL PRØVEPAKKE


Artikel af Lærke Birk 
5. Nov, 2019
3 Min. Læsning

Kort indblik i kornfrit hundefoder: hvad er det, og hvordan kan det hjælpe din hund?

HUNDEFODER

Hvis du er hundeejer, har du måske hørt om kornfrit foder, eller på engelsk, “grain free”. Som navnet fortæller os, snakker vi om kornfrit tørfoder når det ikke indeholder korn

Men, hvad er der specielt ved hundemad uden korn? Skulle det have en positiv virkning på din hund? 

Hundefoder uden kornprodukter kan hjælpe nogle hunde med at undgå eller behandle visse problemer der er relaterede med allergi. Dette betyder dog ikke at kornfrit foder er den eneste mulighed for en hund med allergi, tværtimod, det er vigtigt at kigge nærmere på problemet før man finder det perfekte foder.

Men den gode nyhed er at hvis din hund har oplevet udslæt, kløe, hårtab, eller endda opkast, kan du måske overveje at skifte foder, og prøve foderprodukter uden korn i, der det måske kan hjælpe din hund med at undgå disse ubehaglige symptomer. 

Læs også: Derfor må din hund gerne få gluten

Men, er kornfrie produkter altid nødvendige? Er korn usundt for din firbenede bedste ven? Nogle hundeejere har valgt at skifte til kornfrit foder “for en sikkerheds skyld”, for at undgå problemer med allergi eller lignende inden de har opstår, og fordi de tror at det er kornprodukter der kan være med til at udvikle dem.

Dette er måske alligevel ikke den bedste idé: inden du beslutter dig for at købe kornfrit hundefoder, er det vigtigt at vide, at kornprodukter ikke er usunde, og at mange problemer måske ikke opstår pga. hundens kost.

Faktisk kan foder med korn i være med til at hjælpe hunde der har oplevet problemer med fordøjelsen, da korn indeholder fibre, der gør at hundemaden forbliver længere tid i deres fordøjelsessystem.

Faktisk kan foder med korn i være med til at hjælpe hunde der oplever problemer med fordøjelsen (som eksempelvis lind afføring), da korn indeholder flere fibre, der gør at hundemaden forbliver længere tid i hundens korte fordøjesessystem.

Læs også: Hvorfor tørfoder er godt til din hund

Hvis du giver din hund foder med korn i, og du oplever symptomer på allergi, kunne det godt være at du skulle overveje hundefoder uden korn og gluten, som det vi tilbyder hos Vuffeli. Det er dog vigtigt at du tænker dig om inden du skifter til et nyt foder, og overvejer om der er en anden årsag til, at allergien er opstået. Har du spørgsmål? Så må du mere end gerne kontakte vores kundeservice, der er glade for at give svar på lige præcis de spørgsmål du sidder med.

VUFFELI KUNDESERVICE

Vores fodermuligheder hos Vuffeli

Hos Vuffeli kan vi tilbyde et abonnement til kornfrit foder, hvis det er det din hund har brug for. Vi kan nemt finde et godt tilbud der passer til lige præcis din hund, som du kan bestille på nettet, og få leveret lige til døren. Vi går meget op i at tilbyde det bedste kvalitetsfoder, til den allerbedste pris.

Du vil kunne vælge imellem mange forskellige gode kornfrie foderprodukter, som vi har valgt at basere på søde kartofler, en ingrediens der garantere at foderet er glutenfrit og nemt at fordøje, og der er det sundeste du kan tilbyde din firbenede ven.

Hvis du er klar til at bestille en prøvepakke med søde kartofler, eller du allerede er helt sikker på, at din hund skal have korn i sit foder, kan du bestille en gratis prøvepakke online ved at klikke på den følgende knap:

GÅ TIL PRØVEPAKKE

Var vi med til at løse dit problem?

Hjælp os med at hjælpe flere hundeejere der overvejer hundefoder med korn ved at dele denne her artikel.

Relaterede artikler

Hvad er den bedste hundemad? Derfor burde du fodre din hund med tørfoder
Hvad er den bedste hundemad? Derfor burde du fodre din hund med tørfoder
Når man fodrer sin hund, er det vigtigt at holde øje med, hvad den får at spise, da et godt foder er med til øge din hun
Læs mere
Har du en gammel hund? Dette burde du fodre den med
Har du en gammel hund? Dette burde du fodre den med
Er din hund ved at blive gammel? Kan du mærke at din bedste ven ikke kræver så lange gåture længere? Så kan det godt vær
Læs mere
Hundefoder til aktive hunde
Hundefoder til aktive hunde
Hvordan er det at være en aktiv hund? Og hvordan skal den fodres? Læs med, hvis du føler at din hund er mere aktiv end e
Læs mere
5 spørgsmål om hvalpefoder du skal have svar på, hvis du har fået et nyt familiemedlem
5 spørgsmål om hvalpefoder du skal have svar på, hvis du har fået et nyt familiemedlem
Hvalpe er kære, sjove, og er mange gange også madglade væsner. Det er derfor, at man som hundeejer går meget højt op i,
Læs mere
Skal små hunde have et specielt foder?
Skal små hunde have et specielt foder?
Er du hundeejer, og har du en lille hund? Så går du garanteret meget højt op i hvordan den skal fodres, og om du gør det
Læs mere
Hvad betyder det, når en hund savler meget?
Hvad betyder det, når en hund savler meget?
Er din hund begyndt at savle mere end det, du er vant til? Det er der nogle hundeejere, der oplever, og man tænker selvf
Læs mere
GÅ TIL PRØVEPAKKE