GÅ TIL PRØVEPAKKE


Artikel af Lærke Birk 
5. Nov, 2019
15 Min. Læsning

Kort indblik i kornfrit hundefoder: hvad er det, og hvordan kan det hjælpe din hund?

HUNDEFODER KORN ELLER EJ

Hvis du er hundeejer, har du måske hørt om kornfrit foder, eller på engelsk, “grain free”. Som navnet fortæller os, snakker vi om kornfrit tørfoder når det ikke indeholder korn. 

Men, hvad er der specielt ved hundemad uden korn? Skulle det have en positiv virkning på din hund? 

Hundefoder uden kornprodukter kan hjælpe nogle hunde med at undgå eller behandle visse problemer der er relaterede med allergi. 

Hvis du har oplevet udslæt, kløe, hårtab, eller endda opkast, kan det være at du måske skulle overveje at skifte til kornfrit foder. 

Men nogle hundeejere har også valgt at skifte til kornfrit foder “for en sikkerheds skyld”, for at undgå problemer med allergi eller lignende inden de har opstår. Der er også nogle hundeejere der tror at korn er usundt for ens hund.

Det er måske alligevel ikke den bedste idé: inden du beslutter dig for at købe kornfrit hundefoder, er det vigtigt at vide, at kornprodukter ikke er usunde, og at mange problemer måske ikke opstår pga. hundens kost.

Faktisk kan foder med korn i være med til at hjælpe hunde der har oplevet problemer med fordøjelsen (som eksempelvis lind afføring), da korn indeholder fibre, der gør at hundemaden forbliver længere tid i deres fordøjelsessystem.

Hvis du giver din hund foder med korn i, og du oplever symptomer på allergi, kunne det godt være at du skulle overveje hundefoder uden korn og gluten, som det vi tilbyder hos Vuffeli. Det er dog vigtigt at du tænker dig om inden du skifter til et nyt foder, og overvejer om der er en anden årsag til, at allergien er opstået.

Faktisk kan foder med korn i være med til at hjælpe hunde der har oplevet problemer med fordøjelsen, da korn indeholder fibre, der gør at hundemaden forbliver længere tid i deres fordøjelsessystem.

Hvis du er i gang med at overveje om din hund skal have kornfrit hundefoder, kan vi anbefale dig at læse med i den følgende artikel, hvor vi dybtgående analyserer fordelene og ulemperne ved kornfrit hundemad, så du kan tilbyde din hund en sund og nærende kost: KLIK HER

Hvis du er i gang med at overveje om din hund skal have kornfrit hundefoder, kan vi anbefale dig at læse med i den følgende artikel, hvor vi dybtgående analyserer fordelene og ulemperne ved kornfrit hundemad, så du kan tilbyde din hund en sund og nærende kost:  

GÅ TIL PRØVEPAKKE

Vores fodermuligheder hos Vuffeli

Hos Vuffeli kan vi tilbyde et abonnement til kornfrit foder, hvis det er det din hund har brug for. Vi kan nemt finde et godt tilbud der passer til lige præcis din hund, du kan bestille på nettet, og få leveret lige til døren. Vi går meget op i at tilbyde det bedste kvalitetsfoder, til den allerbedste pris.

Du vil kunne vælge imellem mange forskellige gode kornfrie foderprodukter, som vi har valgt at basere på søde kartofler, en ingrediens der garantere at foderet er glutenfrit og nemt at fordøje, og der er det sundeste du kan tilbyde din firbenede ven.

Hvis du er klar til at bestille en prøvepakke med søde kartofler, eller du allerede er helt sikker på at din hund skal have korn i sit foder, kan du bestille en gratis prøvepakke online ved at klikke på den følgende knap:

GÅ TIL PRØVEPAKKE

Var vi med til at løse dit problem?

Hjælp os med at hjælpe flere hundeejere der har udfordringer med kræsenhed ved at dele denne her artikel.