GÅ TIL PRØVEPAKKE

Hundehelbred

Er din hund overvægtig? Sådan tjekker du din hunds kropstilstand

Overvægt hos hunde er uden tvivl en af de største helbreds- og livskvalitetsnedsættende udfordringer for danske hundeejere. Samtidigt er det også en af de mest undervurderede helbreds parametre at holde øje med hos sin hund. Det store spørgsmål for dig er nu: Hvordan finder du ud af, om din hund vejer for meget? Og hvordan får du den til at veje, det den skal?

Læs mere

At neutralisere din hund: Det bør du vide før og efter

Har du overvejet at neutralisere din hund, men er bekymret for konsekvenserne af dette? Eller Har du netop fået din hund kastreret eller steriliseret og er begyndt at se adfærdsændringer?

Læs mere

Sådan holder du din hunds tænder sunde og raske

Hunde med dårlige tænder og tandproblemer er blevet et rigtigt stort problem for mange hundeejere. Derfor søger mange hundeejere råd om, hvordan de kan sikre, at deres hunde har en god mundhygiejne for at forebygge, at deres hund får tandproblemer. Desværre er der også mange hundeejere, der ikke er klar over, at tandproblemer er et udbredt problem for hunde, før skaden netop er sket. Vi vil derfor gøre alt for at give jer den korrekte vejledning med på vejen, så vi sammen kan sikre os, at din hund får den nødvendige hjælp til at holde sine tænder ved lige.

Læs mere

1 2 3 5 Næste »