GÅ TIL PRØVEPAKKE

Hunderacer

Har du allergi overfor hunde? Ideer til allergivenlige hunderacer

Hunden er menneskets bedste ven, og for mange mennesker er hunden derfor også en ven, som man nødigt vil leve foruden. Desværre får en stor del af den danske befolkning allergiske reaktioner, hvis dagen bliver tilbragt med en firbenet ven. I denne artikel får du et kort og brugbart indblik i, hvad der udgør en allergivenlig hund, og hvilken type hund man derfor skal vælge, når der skal tages hensyn til hundeallergien.

Læs mere

Kender du de forbudte hunderacer?

Er det tid til at udvide familien med en firbenet ven? Der er mange hunderacer, du kan vælge imellem, når du skal have en lille hvalp. Fælles for dem alle er deres nuttede ydre og gode energi. Det er først, når hvalpen bliver ældre, at den for alvor udvikler personlighed og karaktertræk, der fremhæver racen. Når du overvejer, hvilken hund du skal have, er det en god idé at kende hundeloven. Den fortæller dig blandt andet, hvilke lovlige hunderacer du må holde.

Læs mere

Berner Sennen: Danmarks ultimative bamse

Den mægtige og bedårende Berner Sennen vækker altid opsigt, og den afføder utallige beundrende blikke, når den roligt og nysgerrigt trasker loyalt afsted ved siden af sin ejer. Det er ikke et tilfælde, at Berner Sennen har et ry for at være en utrolig loyal hunderace.

Læs mere

Golden Retriever: Den gyldne familiehund

Med dens flotte og gyldne pels, er golden retrieveren en af Danmarks yndlings familiehunde. Der er mange positive aspekter ved en golden retriever: det er ikke kun en af de flotteste hunde, men det er også en af de mest venlige og glade racer der findes. I denne her artikel vil vi fortælle meget mere om golden retrieverens personlighed, og hvorfor du også nemt kan blive til en glad golden retriever-ejer.

Læs mere

Labrador Retriever: Hunderacen der får dig til at smile

Labradoren er en af Danmarks yndlings familiehunde, og den ligger på en syvende plads af de top 10 mest populære hunderacer i landet. Det er en race der falder meget godt ind i familielivet: den er taknemlig, glad, og er en rigtig god legekammerat. Hvis du overvejer at skaffe dig en labrador, burde du læse med her, da vi vil fortælle dig en masse om denne her fantastiske hunderace.

Læs mere