GÅ TIL PRØVEPAKKE

Hunderacer

Kender du de forbudte hunderacer?

Er det tid til at udvide familien med en firbenet ven? Der er mange hunderacer, du kan vælge imellem, når du skal have en lille hvalp. Fælles for dem alle er deres nuttede ydre og gode energi. Det er først, når hvalpen bliver ældre, at den for alvor udvikler personlighed og karaktertræk, der fremhæver racen. Når du overvejer, hvilken hund du skal have, er det en god idé at kende hundeloven. Den fortæller dig blandt andet, hvilke lovlige hunderacer du må holde.

Læs mere

Berner Sennen: Danmarks ultimative bamse

Den mægtige og bedårende Berner Sennen vækker altid opsigt, og den afføder utallige beundrende blikke, når den roligt og nysgerrigt trasker loyalt afsted ved siden af sin ejer. Det er ikke et tilfælde, at Berner Sennen har et ry for at være en utrolig loyal hunderace.

Læs mere

Golden Retriever: Den gyldne familiehund

Med dens flotte og gyldne pels, er golden retrieveren en af Danmarks yndlings familiehunde. Der er mange positive aspekter ved en golden retriever: det er ikke kun en af de flotteste hunde, men det er også en af de mest venlige og glade racer der findes. I denne her artikel vil vi fortælle meget mere om golden retrieverens personlighed, og hvorfor du også nemt kan blive til en glad golden retriever-ejer.

Læs mere