GÅ TIL PRØVEPAKKE

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvis du vil ændre eller opsige dit medlemsskab kan du sende en mail til kontakt@vuffeli.dk

Vi garanterer en svartid på højest 2 timer i hverdagene.

Er det muligt at ændre min næste levering?

Du kan nemt gå ind og ændre eller tilpasse din næste levering af hundemad. Du skal blot logge ind med din bruger på Vuffeli.dk, gå til ”Ret medlemskab” ude i venstre side, dernæst ”Rediger” og til slut ”Rediger næste forsendelsesdato”. Herunder kan du vælge hvornår din næste levering af hundemad skal afsendes.

 Kan jeg springe en måneds levering over?

Du kan sagtens springe en måneds levering over, hvis du eksempelvis er ude at rejse eller andet. Dette sker ved at logge ind med din bruger på Vuffeli.dk, klik på ”Ret medlemskab” ude i venstre side, klik ”Leveringsplan” i menuen til venstre. Her ses et overblik over dine fremtidige leveringer, hvor der ud for hver dato for leverance kan klikkes ”Spring over” for at annullere den pågældende levering af hundemad. 

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan opsige dit medlemskab ved at logge ind som bruger, hvorefter du klikker ”Ret medlemskab” ude i venstre side. Herefter klikker du ”Opsig” hvor du efterfølgende vil modtage en bekræftelse på email om, at du ikke længere er medlem. 

Kan jeg få min pakke levret foran døren?

Du kan til enhver tid få stillet dine varer hvor du ønsker. Vi forsøger at levere i tidsrummet 17-21 i hverdagene, men hvis ikke du er hjemme.

Hvad hvis jeg ikke kender min hunds vægt?

Det er intet problem – et estimat er alt vi behøver. Hvis du er i tvivl kan du altid spørge din dyrlæge til råds.

Hvis du har en mindre hund, kan du veje ham eller hende på badevægten. Som oftest er det lettere hvis du først vejer dig selv, hvorefter du vejer dig selv sammen med din hund. Herefter trækker du vægten med din hund fra din egen vægt (dette er dog lettere sagt end gjort). Så har du din hunds vægt!

Hvis ikke du har mulighed for at veje din hund i dag, kan du angive et estimat for at komme i gang. Vi foretrækker dog helst at vide vægten så præcist som muligt.

Hvad hvis jeg ikke kender min hunds fødselsdag?

Det er OKAY hvis ikke du kender din hunds nøjagtige fødselsdag – hvis du blot giver os dit bedste bud er det fint, men jo mere præcist des bedre.

Vores mad

Ingredienser

  • Hvilke ingredienser bruger vi?

Du kan se den fulde ingrediensliste ved at klikke her.

Alle ingredienser er der med et formål, og vores mad er lavet af høj-kvalitets-ingredienser.

 Kød og fisk

Kødet og fisken i vores mad er en naturlig kilde til protein og fedtsyrer – essentielt for en flot blank pels og en krop i topform. 

Kulhydrater

Kulhydraterne giver din hund fibre og energi. De vigtige kulhydrater til din hund kommer fra ris, hørfrø, ærter og sukkerroer. Med den rette mængde kulhydrater kan din hund holde energiniveauet oppe under løbeturen i parken.

Ingen overraskelser

Ingredienser som du med sikkerhed ikke finder hos Vuffeli.dk er, tilsat sukker, tilsat salt, tilsætningsfarver eller smagsstoffer. Vores hundemad er fyldt med det som er godt for din hund og indeholder derfor ikke tilsatte ingredienser som din hund ikke har brug for.
Du vil hurtigt kunne se forskellen på din hund. 

  • Er der tilsætningsstoffer i maden?

Vi anvender aldrig kunstig tilsætningsfarve eller smagsstoffer. Dog benytter vi helt naturlige tilsætningsstoffer i form af vitaminer og mineraler, for at sikre at din hund får alt det nødvendige. Du kan se hele ingredienslisten her.

  • Er der korn i maden?

Vores hundemad er specielt udviklet uden nogen former for kornsorter. I stedet indeholder maden en passende mængde ris med det rette indhold af kulhydrater, således at din hund får det den har brug for. 

  • Hvor stammer kødet fra?

Vi anvender en række kødkilder for at imødekomme din hunds smagspræferencer og ernæringsmæssige behov. Vores blanding består primært af kyllingekød, men der også tunkød og laks i form af olier. 

  • Hvordan er sammensætningen af ingredienser?

Når du har angivet din hunds informationer (race, køn, aktivitetsniveau mv.), fremsender vi en email, hvor den eksakte ingrediensliste fremgår til lige netop din hund.
Hvis du har spørgsmål til enkelte ingredienser på listen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er den bedste måde at introducere ny mad på?

Hunde er smarte, og de ved når du ændrer deres måltider.

Påbegynd din skræddersyede foderplan langsomt.

Tag en lille mængde af dit nye foder og næsten en hel portion af dit gamle foder den første dag.

Over den næste uges tid, kan du gradvist blande en smule mere af det nye foder i, dag for dag, samtidig med at du mindsker mængden af det gamle foder, indtil du kun fodrer dem dit nye mad.

Du skal så vidt muligt forsøge at holde dine normale fodervaner. Vi er udmærket klar over, at et skift i foder kan være en langsommelig proces, så du kan eksempelvis forsøge dig med nogle af disse tips:

Prøv at opvarm foderet, hvilket bringer smagsnuancerne frem i maden – du kan blot give maden et par sekunder i mikrobølgeovnen.

Du kan også tilsætte en smule varmt vand, en smule leverpostej eller andet du ved din hund elsker.  

Er der noget vi kan hjælpe dig med? Kontakt os endelig :) 

Hvor mange gange om dagen bør jeg fodre min hund?

Der er mange forskellige måder at fodre sin hund på, og den du vælger, skal passe ind i din dagligdag samt din hunds energiniveau og appetit. Fodring to gange dagligt er blevet meget almindeligt for de fleste hundeejere, men der findes flere andre måder at gøre det på.

Fri fodring er en metode, hvor du hælder hele dagsrationen op til hunden på én gang og hunden spiser af foderet i løbet af dagen. Dette kan være en god idé for hunde som skal tage på i vægt, hvor de kan spise når de har lyst, dog er der hunde som det ikke fungerer for:

  • Hunde med enorm appetit (da de så vil spise for meget)
  • Dem med begrænset appetit (da de har brug for at samle appetit mellem måltiderne)
  • Overvægtige hunde
  • Dem med visse medicinske tilstande (diabetes)
  • Hunde med fordøjelsesproblemer, da denne metode kan have negativ effekt, da hunden kan blive for begejstret af at spise

Med hvalpe og undervægtige yngre hunde kan det være en fordel med fri fodring, da de skal spise så meget som muligt. Det er dog fortsat vigtigt, at den daglige mængde bliver vejet, da hvalpe ikke må overspise da dette kan påvirke deres fordøjelse og vækst.  

Den traditionelle måde at fodre hvalpe på, er tre til fire gange dagligt, men dette kan også fungerer til undervægtige voksne hunde, da de ikke kan klare store mængder ad gangen, men har brug for at indtage en større mængde mad i løbet af dagen.

Dette kan også være hensigtsmæssigt til at fodre hunde med lavt blodsukker eller udholdende hunde, men det er vigtigt at hunden får hvilket sig før og efter indtagelse af maden og ikke fortsætter det høje aktivitetsniveau lige efter at have spist.

Nogle ældre hunde foretrækker også denne fodermetode, da de kan spise mindre men oftere for, at tilpasse deres appetit. Dog skal det siges, at for de fleste hunde med en sund appetit og i god form, fungerer det bedst med fodring to gange dagligt.
I forhold til hundes sundhed, er dette den mest effektive måde at holde et stabilt blodsukker samt opretholde din hunds energiniveau igennem dagen.

Uanset hvilken metode du vælger til fodring af din hund, er det en god idé at have en fast rutine som din hund kan forstå og vænne sig til.

Hvilke kreditkort kan jeg betale med?

Vi tager imod VISA, Mastercard og American Express.

Hvornår modtager jeg maden?

Når du tilmelder dig vores medlemskab, går der mellem 1-2 hverdage før du modtager din prøvepakke, som består af 5 kg super premium hundemad. Efterfølgende vil vi sende den mængde foder som passer præcist til din hunds behov – den eksakte mængde fremgår ved tilmelding og bliver ligeledes send på email. Efter hver forsendelse modtager du en bekræftelse på email således at du altid er velinformeret omkring din levering.

Kan man betale med MobilePay eller Swipp?

Det er endnu ikke muligt at betale med sin mobiltelefon via MobilePay eller Swipp – men det bliver det forhåbentlig inden længe J

Sælger vi også til virksomheder?

Vi samarbejder og leverer gerne til virksomheder, hundekenneler, hundeklubber mv., som ønsker at anvende eller promovere vores produkter. Vi tilbyder også gerne at sponsorerer præmier til diverse hundekonkurrencer, så kontakt os endelig på kontakt@vuffeli.dk hvis det lyder interessant.