GÅ TIL PRØVEPAKKE

Foder til hvalpe i vækst

Smagen de elsker, næringen de har brug for

e-maerket
Hund

Næring der sikrer den rette vækst

Foder fra Vuffeli giver din hvalp den helt rette næring til dens vigtige vækstperiode. Hvalpens første år er fyldt med hurtig udvikling i flere stadier. Derfor er der brug for kvalitetsfoder, som kan skabe de bedste forudsætninger for at forhindre sygdomme og sikre at din hvalp gennemgår en harmonisk vækst.

Højeste kvalitet

Med en skræddersyet vækstplan sikrer vi, at din hvalp bliver til en stærk og sund unghund. Vores foderekspert Nanna har i samarbejde med vores dyrlæge og softwareudviklere skabt Vuffelis teknologi, som tager højde for hele hvalpens vækstperiode.

hvalp med vuffeli foder i baggrunden
hvalpe i hundetaske

Ingredienser til din hvalp

Hvalpe har brug for en helt anden sammensætning af vitaminer og mineraler end voksne hunde. Vi udvælger og kontrollerer vores ingredienser nøje, så vi kan sikre os, at hver foderblanding lever op til vores høje kvalitetsstandard.

Det er vigtigt for os at servere det bedste kvalitetsfoder. Høj kvalitet betyder nemlig godt foder, som i sidste ende giver en sund og glad hvalp. Hos Vuffeli sørger vi for, at din hvalp ikke går sulten i seng.

Hvad indeholder hvalpefoderet?

kød ikon
Kylling og tun

Kylling og tun er naturlige kilder til sund protein og gode fedtsyrer. Dette medvirker til, at din hvalp har en flot pels, sund hud og et godt helbred.

kulhydrat ikon
Kulhydrater

Hvalpe sover meget, da de skal have energi til at bearbejde alle de mange nye indtryk. Kartofler, ris, ærter og sukkerroer er nogle af de kulhydratskilder vi benytter for at sikre, at din hvalp har energi til leg og læring.

vitaminer ikon
Vitaminer og mineraler

Vuffelis hvalpefoder har et nøje udregnet indhold af mineraler som eksempelvis calcium og fosfor, der medvirker til, at din hvalp opnår en sund og stærk knoglestruktur. Det afbalancerede forhold af vitaminer og mineraler sørger for, at din hvalp hverken vokser for hurtigt eller for langsomt.

ingen kunstige tilsætningsstoffer ikon
Ingen kunstige smags- og farvestoffer

Hvalpe sover meget, da de skal have energi til at bearbejde alle de mange nye indtryk. Kartofler, ris, ærter og sukkerroer er nogle af de kulhydratskilder vi benytter for at sikre, at din hvalp har energi til leg og læring.

Hunden Canyon med sit Vuffeli foder

Sådan fungerer det

1. Fortæl os om din hvalp:
Indtast essentielle oplysninger om din hvalps alder, vægt, race, aktivitetsniveau med mere.

2. Opret profil hos Vuffeli og modtag gratis prøvepakke
Se din hvalps skræddersyede foderplan, som er tilpasset dens vækstkurve.

3. Nyd bekvemmeligheden ved medlemskab
Med et medlemskab hos Vuffeli leverer vi automatisk foder direkte til døren - tilpasset din hvalps stigende behov. Du kan nemt styre dit medlemskab via din brugerprofil, ligesom du til enhver tid kan ændre eller udskyde dine forsendelser.