Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

983 - Detaljer - Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

Hvilken slags protein er der i Vuffelis tørfoder?
I Vuffeli benytter vi dehydreret kylling og fisk, som er meget koncentrerede proteinkilder af høj kvalitet. At kødet er dehydreret betyder blot, at kødet er tørret, og dermed at alt vandet er trukket ud af det friske kød, så der opnås en meget mere næringsrig ingrediens. Dehydreret kød indeholder et meget højere proteinindhold end frisk kød, og derfor er det en god koncentreret ingrediens i hundefoder.

Hvor stammer jeres essentielle fedtsyrer fra?
Essentielle fedtsyrer i Vuffelis hundefoder stammer hovedsageligt fra kyllingfedt og lakseolie. Kyllingefedt er en yderst god kilde til linolsyrer, som er en omega-6 fedtsyre, der er en essentiel fedtsyre for hunden. Vores lakseolie stammer fra norsk konventionelt opdrættet laks, som er sprængfyldt med omega-3 fedtsyrer og har et naturligt højt indhold af EPA og DHA.

Er der tilsat ekstra vitaminer og mineraler?
Ja, vi tilsætter ekstra vitaminer og mineraler til vores hundefoder. Det kan sammenlignes med, at vi mennesker tager vitaminpiller. På den måde sikrer vi, at hundens essentielle næringsbehov for vitaminer og mineraler bliver opfyldt.