GÅ TIL PRØVEPAKKE

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre din oplevelse som medlem hos Vuffeli. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies – se hvordan her.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hvad er cookies?

Websitet anvender ”cookies”, hvilket er en tekstfil, som lagres på din computer, mobil, tablet eller tilsvarende enhed.

Cookies fungerer som et genkendelses id og kan ikke indeholde farlig kode eller virus.

Cookies anvendes til at udføre webstatistik, målrette information og reklamer samt huske indstillinger.

Målrettet information og reklamer

Her på siden målrettes der ikke information eller vises reklamer, men det er tilfældet på andre websitets. Information, der indsamles her på sitet af tredjeparter, bruges til at målrette annoncer på andre sites. Hvis du f.eks. læser en artikel om overvægt hos hunde, kan reklamer om eksempelvis slankefoder forekomme på andre websites.

Webstatistik til intern brug

Webstatistik via Google Analytics

Websitet anvender desuden Google Analytics til at analysere webstatistik

Læs mere om Googles privatlivspolitik her (https://policies.google.com/privacy?hl=da).

Du kan slette og/eller blokere cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: sådan sletter eller blokerer du cookies

MEN ……

hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Tredjepartscookies

Tredjeparter er selvstændigt dataansvarlige med mindre andet er eksplicit oplyst. Vuffeli er ikke ansvarlige for tredjepartscookies og information indsamlet af andre, og der henvises til tredjeparternes egen privatlivspolitik for nærmere information. Se listen over tredjeparter samt cookies nedenfor:

Navn

Cookie

Beskrivelse

Stripe

__stripe_sid

https://cookiepedia.co.uk/cookies/__stripe_sid

Stripe

__stripe_mid

https://cookiepedia.co.uk/cookies/__stripe_mid

Shopify

_landing_page

https://cookiepedia.co.uk/cookies/_landing_page

Shopify

_orig_referrer

https://cookiepedia.co.uk/cookies/_orig_referrer

Shopify

secure_customer_sig

https://cookiepedia.co.uk/cookies/secure_customer_sig

Shopify

cart_sig

https://cookiepedia.co.uk/cookies/cart_sig

Shopify

cart_currency

Anvendes til at sikre checkout funktioner i Shopify

Shopify

_shopify_country

Anvendes til at huske oprindelsesland for Shopify

Shopify

_y

https://cookiepedia.co.uk/cookies/_y

Shopify

_shopify_y

https://cookiepedia.co.uk/cookies/_shopify_y

Shopify

_s

https://cookiepedia.co.uk/cookies/_s

Shopify

_shopify_s

https://cookiepedia.co.uk/cookies/_shopify_s

Shopify

_shopify_fs

https://cookiepedia.co.uk/cookies/_shopify_fs

Shopify

_shopify_sa_t

https://cookiepedia.co.uk/cookies/_shopify_sa_t

Shopify

_shopify_sa_p

https://cookiepedia.co.uk/cookies/_shopify_sa_p

Samtykke

Brug af cookies kræver dit samtykke. Det er den forespørgsel du møder, når du først besøger websitet. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Rent praktisk kan det gøres ved at slette dine cookies. (Se: vejledning til at slette cookies). Næste gang du besøger websitet, vil du blive mødt med en ny forespørgsel om at give samtykke til brug af cookies. Du får også en ny forespørgsel, hvis der er sket ændringer i formål eller i hvem der sætter cookies på websitet.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller registrerer dig som abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Det er muligt at tilmelde sig Vuffelis nyhedsbrev.

Tilmelding til nyhedsbrev kræver, at du afgiver et samtykke. For at kunne levere nyhedsbreve til dig, er det nødvendigt at indsamle og behandle oplysninger om navn og e-mail. Det er altid muligt at trække samtykket tilbage ved at klikke på afmeldingslinket i nyhedsbrevet. Vi gemmer dog dokumentation af dit oprindelige samtykke i to år.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor vanskeligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@vuffeli.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Vuffeli ApS

Sankt Peders Stræde 45, 3. sal

1453 København K

Telefon +45 52 22 95 96 Email: kontakt@vuffeli.dk

CVR nr: 39250373