NB! Grundet stor efterspørgsel kan der i øjeblikket opleves længere leveringstid på vores prøvepakker.

C73 - Detaljer - Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

Hvorfor er allergifoder lavet med fisk?
Når hunde udvikler allergi, er det typisk over for en proteinkilde, de har været meget eksponeret overfor(såsom kylling). Derfor har vi valgt at benytte hvid fisk og sild i vores allergivenlige foderblandinger, da disse to proteinkilder er meget sjældent brugt indenfor produktionen af hundefoder, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Hvid fisk og sild er også rigtig gode til foder, da de er rige på essentielle omega-3 fedtsyrer og bidrager til vedligeholdelse af sund hud og pels.

Hvor stammer jeres vitaminer og mineraler fra?
Vores foder indeholder vitaminer og mineraler fra de naturlige råvarer, der benyttes i de enkelte foderblandinger. Derudover har vi tilføjet ekstra vitaminer og mineraler for at sikre, at foderblandingerne har et afbalanceret næringsindhold. På den måde sørger vi for, at din hunds essentielle næringsbehov for vitaminer og mineraler bliver opfyldt. Det handler nemlig ikke kun om at dække hundens behov, men også om at afbalancere mængderne af de enkelte mineraler og vitaminer.

Har I omega-3 fedtsyrer i jeres foder?
Vores foder indeholder både lakseolie og hørfrø. Begge ingredienser er rige på omega-3 fedtsyrer. Størstedelen af omega-3 fedtsyrerne stammer fra lakseolie for at sikre, at vores foderblandinger har et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.