Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

C84 - Detaljer - Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

Hvorfor kan hvalpe og drægtige tæver spise den samme type tørfoder?
Når tæver bliver drægtige eller efterfølgende er diegivende til  hvalpe, har de behov for ekstra meget næring. Det ekstra behov kan de få dækket igennem hvalpefoderet, der i forvejen tilgodeser et højere energiindhold end normalt tørfoder til voksne. Hvalpefoderet har blandt andet en højere andel af protein og fedt, samt der er et mindre indhold af kulhydrater sammenlignet med voksenfoderet.

Hvorfor kan jeg give denne foderblanding til min hund, der er allergisk over for kylling?

Allergier, især foderallergier, er meget individuelt fra hund til hund. Den samme foderløsning kan derfor (desværre) ikke benyttes til alle hunde med foderallergier. 

Når hunde udvikler en foderallergi, er det oftest overfor en proteinkilde, de har været meget eksponeret for tidligere (såsom kylling). Vuffelis fiskefoder med hvid fisk, sild og kartofler er Vuffelis bud på en alternativ foderløsning til hunde med f.eks. en foderallergi overfor kyllingeprotein. Hvid fisk og sild er to proteinkilder, der er meget sjældent brugt indenfor produktionen af hundefoder. Der er derfor mindre sandsynlighed for, at hunde har udviklet en foderallergi overfor disse ingredienser. Tag fat i Vuffelis ernærings- og adfærdseksperter, hvis du måtte have spørgsmål om denne foderblanding er velegnet til din hund med foderallergier.

Har I omega-3 fedtsyrer i jeres foder?
Vores foder indeholder både lakseolie og hørfrø. Begge ingredienser er rige på omega-3 fedtsyrer. Størstedelen af omega-3 fedtsyrerne stammer fra lakseolie for at sikre, at vores foderblandinger har et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.