NB! Grundet stor efterspørgsel kan der i øjeblikket opleves længere leveringstid på vores prøvepakker.

C84 - Detaljer - Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

Hvorfor kan hvalpe og tæver spise den samme type tørfoder?
Når tæver bliver drægtige eller efterfølgende er diegivende til  hvalpe, har de behov for ekstra meget næring. Det ekstra behov kan de få dækket igennem hvalpefoderet, der i forvejen tilgodeser et højere energiindhold end normalt tørfoder til voksne. Hvalpefoderet har blandt andet en højere andel af protein og fedt, samt der er et mindre indhold af kulhydrater sammenlignet med voksenfoderet.

Hvorfor er allergifoder lavet med fisk?
Når hunde udvikler allergi, er det typisk over for en proteinkilde, de har været meget eksponeret overfor(såsom kylling). Derfor har vi valgt at benytte hvid fisk og sild i vores allergivenlige foderblandinger, da disse to proteinkilder er meget sjældent brugt indenfor produktionen af hundefoder, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Hvid fisk og sild er også rigtig gode til foder, da de er rige på essentielle omega-3 fedtsyrer og bidrager til vedligeholdelse af sund hud og pels.

Har I omega-3 fedtsyrer i jeres foder?
Vores foder indeholder både lakseolie og hørfrø. Begge ingredienser er rige på omega-3 fedtsyrer. Størstedelen af omega-3 fedtsyrerne stammer fra lakseolie for at sikre, at vores foderblandinger har et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.