Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigt
Super Premium

NOM - Tørfoder med hvid fisk og søde kartofler

PRIS INKL. LEVERING1

49-89 DKK pr. Kg.

1-opskrift usp icon opskrift Udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter
2-indhold usp icon indhold 100% naturlige råvarer
3-blanding usp icon blanding Tilpasset til hvalpe og deres mødre
Voksen og ung hund
Hvalp
Drægtig eller lakterende tæver
Kornfri
Kom i gang i dag

Se hvilken foderblanding vi anbefaler. Du kan til enhver tid justere hvilket foder, du får når du er medlem

Tag fodertesten
Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 52 22 95 96

Send os en mail

kontakt@vuffeli.dk

1 Prisen kan variere afhængig af mængde foder pr. levering. På vores brugerportal kan du til enhver tid justere hvor meget foder vi skal sende pr. gang.

Beskrivelse

Alle Vuffelis foderblandinger er fuldfoder. Det betyder, at det er et komplet måltid, der opfylder alle de ernæringsmæssige behov, din sund og rask hund har. Servér det alene eller blandet sammen med Vuffelis vådfoder

Denne foderblandinger er både tilpasset til hvalpe, voksne og drægtige eller lakterende tæver. Det betyder, at energiindholdet er højere end normalt voksenfoder, og der er et højere proteinindhold i. Foderpillerne er firkantede og måler 3-5 mm x 7-9 mm.

Grundet ingredienserne kan foderblandingen være velegnet til hunde, der er allergiske over for kyllingeprotein eller korn.  Proteinkilderne kommer fra hvid fisk og sild, og kulhydratkilderne kommer fra kartofler og søde kartofler. Derudover indeholder denne foderblanding kun naturlige råvarer uden kunstige smags- eller farvestoffer. 

Sørg for at opbevare foderet tørt og køligt. Luk posen godt til for den længste holdbarhed. Foderet kan holde sig i 6 måneder efter forseglingen er brudt.

Detaljer

Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

Hvorfor kan hvalpe og drægtige tæver spise den samme type tørfoder?
Når tæver bliver drægtige eller efterfølgende er diegivende til  hvalpe, har de behov for ekstra meget næring. Det ekstra behov kan de få dækket igennem hvalpefoderet, der i forvejen tilgodeser et højere energiindhold end normalt tørfoder til voksne. Hvalpefoderet har blandt andet en højere andel af protein og fedt, samt der er et mindre indhold af kulhydrater sammenlignet med voksenfoderet.

Hvorfor kan jeg give denne foderblanding til min hund, der er allergisk over for kylling?

Allergier, især foderallergier, er meget individuelt fra hund til hund. Den samme foderløsning kan derfor (desværre) ikke benyttes til alle hunde med foderallergier. 

Når hunde udvikler en foderallergi, er det oftest overfor en proteinkilde, de har været meget eksponeret for tidligere (såsom kylling). Vuffelis fiskefoder med hvid fisk, sild og kartofler er Vuffelis bud på en alternativ foderløsning til hunde med f.eks. en foderallergi overfor kyllingeprotein. Hvid fisk og sild er to proteinkilder, der er meget sjældent brugt indenfor produktionen af hundefoder. Der er derfor mindre sandsynlighed for, at hunde har udviklet en foderallergi overfor disse ingredienser. Tag fat i Vuffelis ernærings- og adfærdseksperter, hvis du måtte have spørgsmål om denne foderblanding er velegnet til din hund med foderallergier.

Har I omega-3 fedtsyrer i jeres foder?
Vores foder indeholder både lakseolie og hørfrø. Begge ingredienser er rige på omega-3 fedtsyrer. Størstedelen af omega-3 fedtsyrerne stammer fra lakseolie for at sikre, at vores foderblandinger har et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.

Ingredienser & Analytisk komposition

Dehydreret fisk 36% (hvidfisk 18%, sild 18%), kyllingefedt (13%), søde kartofler, grønne ærter, flækærter, tørrede kartoffelflager, hydrolyseret animalsk protein, tørrede sukkerroer, lakseolie, hørfrø, tørrede cikorie (en naturlig kilde til FOS og inulin), mineraler, tørrede ølgær (en naturlig kilde til MOS), glukosamin, chondroitinsulfat, Yucca schidigera, Probiotikum (Enterococcus faecium)

 

Analytiske bestanddele (%)

Råprotein (81% fra hvidfisk og sild) = 30%

Råfedt (naturligt indhold af omega 3 og 6) = 20%

Råaske (mineral) = 7,5%

Råfibre = 2%

Kalcium = 1,4%

Fosfor = 1,1%

Energi pr. 100 gram (kJ/kcal) = 1674/400

Tilsætningsstoffer

Vitamin A = 14.000 IU/kg

Vitamin E = 100 mg/kg

Jernsulfat monohydrat = 50 mg/kg

Koppersulfat pentahydrat = 7,5 mg/kg

Zinksulfat monohydrat = 60 mg/kg

Manganoxid = 5 mg/kg

Calciumjodat = 1,5 mg/kg

Taurin = 1500 mg/kg

L-carnitin = 100 mg/kg

Glukosamin = 900 mg/kg

Chondroitinsulfat = 450 mg/kgVores eksperter er klar til at hjælpe og rådgive dig

Ring til os på

+45 52 22 95 96

Har du spørgsmål?

Send os en besked her

Gå til vores FAQ

klik her

Gør som 10.000 andre hundeejere

Start fodertesten