NB! Grundet stor efterspørgsel kan der i øjeblikket opleves længere leveringstid på vores prøvepakker.

Tilbage til oversigt
Super Premium

NOM - Allergivenligt tørfoder

PRIS INKL. LEVERING1

49-89 DKK pr. Kg.

1-opskrift usp icon opskrift Udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter
2-indhold usp icon indhold 100% naturlige råvarer
3-blanding usp icon blanding Tilpasset til hvalpe og deres mødre
Voksen og ung hund
Hvalp
Drægtig eller lakterende tæver
Allergivenlig
Kornfri
Kom i gang i dag

Se hvilken foderblanding vi anbefaler. Du kan til enhver tid justere hvilket foder, du får når du er medlem

Tag fodertesten
Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 52 22 95 96

Send os en mail

kontakt@vuffeli.dk

1 Prisen kan variere afhængig af mængde foder pr. levering. På vores brugerportal kan du til enhver tid justere hvor meget foder vi skal sende pr. gang.

Beskrivelse

Alle Vuffelis foderblandinger er fuldfoder. Det betyder, at det er et komplet måltid, der opfylder alle de ernæringsmæssige behov, din hund har. Servér det alene eller blandet sammen med Vuffelis vådfoder.

Det allergivenlige tørfoder er både tilpasset til hvalpe, voksne og drægtige eller lakterende tæver. Det betyder, at energiindholdet er højere end normalt voksenfoder, og der er et højere proteinindhold i. Foderpillerne er firkantede og måler 3-5 mm x 7-9 mm.

Majoriteten af hunde, der udvikler allergi, gør det overfor de proteinkilder som fx kylling eller oksekød. Derfor er denne foderblanding allergivenlig, i det proteinkilden kommer fra hvid fisk og sild og kulhydraterne kommer fra sød kartoffel. 

Sørg for at opbevare foderet tørt og køligt. Luk posen godt til for den længste holdbarhed. Foderet kan holde sig i 6 måneder efter forseglingen er brudt.
Detaljer

Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

Hvorfor kan hvalpe og tæver spise den samme type tørfoder?
Når tæver bliver drægtige eller efterfølgende er diegivende til  hvalpe, har de behov for ekstra meget næring. Det ekstra behov kan de få dækket igennem hvalpefoderet, der i forvejen tilgodeser et højere energiindhold end normalt tørfoder til voksne. Hvalpefoderet har blandt andet en højere andel af protein og fedt, samt der er et mindre indhold af kulhydrater sammenlignet med voksenfoderet.

Hvorfor er allergifoder lavet med fisk?
Når hunde udvikler allergi, er det typisk over for en proteinkilde, de har været meget eksponeret overfor(såsom kylling). Derfor har vi valgt at benytte hvid fisk og sild i vores allergivenlige foderblandinger, da disse to proteinkilder er meget sjældent brugt indenfor produktionen af hundefoder, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Hvid fisk og sild er også rigtig gode til foder, da de er rige på essentielle omega-3 fedtsyrer og bidrager til vedligeholdelse af sund hud og pels.

Har I omega-3 fedtsyrer i jeres foder?
Vores foder indeholder både lakseolie og hørfrø. Begge ingredienser er rige på omega-3 fedtsyrer. Størstedelen af omega-3 fedtsyrerne stammer fra lakseolie for at sikre, at vores foderblandinger har et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.

 
 

Ingredienser & Analytisk komposition

Dehydreret fisk 36% (hvidfisk 18%, sild 18%), kyllingefedt (13%), søde kartofler, grønne ærter, flækærter, tørrede kartoffelflager, hydrolyseret animalsk protein, tørrede sukkerroer, lakseolie, hørfrø, tørrede cikorie (en naturlig kilde til FOS og inulin), mineraler, tørrede ølgær (en naturlig kilde til MOS), glukosamin, chondroitinsulfat, Yucca schidigera, Probiotikum (Enterococcus faecium)

 

Analytiske bestanddele (%)

Råprotein (81% fra hvidfisk og sild) = 30%

Råfedt (naturligt indhold af omega 3 og 6) = 20%

Råaske (mineral) = 7,5%

Råfibre = 2%

Kalcium = 1,4%

Fosfor = 1,1%

Energi pr. 100 gram (kJ/kcal) = 1674/400

Tilsætningsstoffer

Vitamin A = 14.000 IU/kg

Vitamin E = 100 mg/kg

Jernsulfat monohydrat = 50 mg/kg

Koppersulfat pentahydrat = 7,5 mg/kg

Zinksulfat monohydrat = 60 mg/kg

Manganoxid = 5 mg/kg

Calciumjodat = 1,5 mg/kg

Taurin = 1500 mg/kg

L-carnitin = 100 mg/kg

Glukosamin = 900 mg/kg

Chondroitinsulfat = 450 mg/kgVores eksperter er klar til at hjælpe og rådgive dig

Ring til os på

+45 52 22 95 96

Har du spørgsmål?

Send os en besked her

Gå til vores FAQ

klik her

Gør som 10.000 andre hundeejere

Start fodertesten