Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

D31 - Detaljer - Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

Hvorfor kan jeg give denne foderblanding til min hund, der er allergisk over for kylling?

Allergier, især foderallergier, er meget individuelt fra hund til hund. Den samme foderløsning kan derfor (desværre) ikke benyttes til alle hunde med foderallergier. 

Når hunde udvikler en foderallergi, er det oftest overfor en proteinkilde, de har været meget eksponeret for tidligere (såsom kylling). Vuffelis fiskefoder med hvid fisk, sild og kartofler er Vuffelis bud på en alternativ foderløsning til hunde med f.eks. en foderallergi overfor kyllingeprotein. Hvid fisk og sild er to proteinkilder, der er meget sjældent brugt indenfor produktionen af hundefoder. Der er derfor mindre sandsynlighed for, at hunde har udviklet en foderallergi overfor disse ingredienser. Tag fat i Vuffelis ernærings- og adfærdseksperter, hvis du måtte have spørgsmål om denne foderblanding er velegnet til din hund med foderallergier.

Hvor stammer jeres vitaminer og mineraler fra?
Vores foder indeholder vitaminer og mineraler fra de naturlige råvarer, der benyttes i de enkelte foderblandinger. Derudover har vi tilføjet ekstra vitaminer og mineraler for at sikre, at foderblandingerne har et afbalanceret næringsindhold. På den måde sørger vi for, at din hunds essentielle næringsbehov for vitaminer og mineraler bliver opfyldt. Det handler nemlig ikke kun om at dække hundens behov, men også om at afbalancere mængderne af de enkelte mineraler og vitaminer.

Har I omega-3 fedtsyrer i jeres foder?
Vores foder indeholder både lakseolie og hørfrø. Begge ingredienser er rige på omega-3 fedtsyrer. Størstedelen af omega-3 fedtsyrerne stammer fra lakseolie for at sikre, at vores foderblandinger har et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.