Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigt
Super Premium

YUMMI - Kaloriereduceret tørfoder med hvid fisk og søde kartofler

PRIS INKL. LEVERING1

49-91 DKK pr. Kg.

1-opskrift usp icon opskrift Udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter
2-indhold usp icon indhold 100% naturlige råvarer
4-ligthfoder usp icon ligthfoder Lavt fedtindhold
Senior
Voksen
Kornfri
Kom i gang i dag

Se hvilken foderblanding vi anbefaler. Du kan til enhver tid justere hvilket foder, du får når du er medlem

Tag fodertesten
Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 52 22 95 96

Send os en mail

kontakt@vuffeli.dk

1 Prisen kan variere afhængig af mængde foder pr. levering. På vores brugerportal kan du til enhver tid justere hvor meget foder vi skal sende pr. gang.

Beskrivelse

Alle Vuffelis foderblandinger er fuldfoder. Det betyder, at det er et komplet måltid, der opfylder alle de ernæringsmæssige behov, din sund og rask hund har. Servér det alene eller blandet sammen med Vuffelis vådfoder. 

Denne foderblanding er bl.a. tilpasset til seniorhunde eller andre hunde, der har behov for en foderblanding med mindre fedt og et lavere energiindhold.  Når hunde bliver ældre, falder deres aktivitetsniveau, hvorfor de kan have brug for lidt mindre energi i deres foder. Foderpillerne er trekantede og 12-14 mm x 4-6 mm.

Grundet ingredienserne kan foderblandingen være velegnet til hunde, der er allergiske over for kyllingeprotein eller korn.  Proteinkilden kommer fra hvid fisk og sild, og kulhydraterne kommer fra kartofler og søde kartofler. Derudover indeholder denne foderblanding også kun naturlige råvarer uden kunstige smags- eller farvestoffer. 

Sørg for at opbevare foderet tørt og køligt. Luk posen godt til for den længste holdbarhed. Foderet kan holde sig i 6 måneder efter forseglingen er brudt.

Detaljer

Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

Hvorfor kan jeg give denne foderblanding til min hund, der er allergisk over for kylling?

Allergier, især foderallergier, er meget individuelt fra hund til hund. Den samme foderløsning kan derfor (desværre) ikke benyttes til alle hunde med foderallergier. 

Når hunde udvikler en foderallergi, er det oftest overfor en proteinkilde, de har været meget eksponeret for tidligere (såsom kylling). Vuffelis fiskefoder med hvid fisk, sild og kartofler er Vuffelis bud på en alternativ foderløsning til hunde med f.eks. en foderallergi overfor kyllingeprotein. Hvid fisk og sild er to proteinkilder, der er meget sjældent brugt indenfor produktionen af hundefoder. Der er derfor mindre sandsynlighed for, at hunde har udviklet en foderallergi overfor disse ingredienser. Tag fat i Vuffelis ernærings- og adfærdseksperter, hvis du måtte have spørgsmål om denne foderblanding er velegnet til din hund med foderallergier.

Hvor stammer jeres vitaminer og mineraler fra?
Vores foder indeholder vitaminer og mineraler fra de naturlige råvarer, der benyttes i de enkelte foderblandinger. Derudover har vi tilføjet ekstra vitaminer og mineraler for at sikre, at foderblandingerne har et afbalanceret næringsindhold. På den måde sørger vi for, at din hunds essentielle næringsbehov for vitaminer og mineraler bliver opfyldt. Det handler nemlig ikke kun om at dække hundens behov, men også om at afbalancere mængderne af de enkelte mineraler og vitaminer.

Har I omega-3 fedtsyrer i jeres foder?
Vores foder indeholder både lakseolie og hørfrø. Begge ingredienser er rige på omega-3 fedtsyrer. Størstedelen af omega-3 fedtsyrerne stammer fra lakseolie for at sikre, at vores foderblandinger har et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.

Ingredienser & Analytisk komposition

Dehydreret fiskeprotein 34% (hvidfisk 17%, sild 17%), tørrede kartoffelflager, søde kartofler, animalsk hydrolyseret protein, tørrede sukkerroer, cellulose, kyllingefedt, tørrede ølgær (en naturlig kilde til MOS), hørfrø, lakseolie, tørrede cikorie (en naturlig kilde til FOS og inulin), mineraler, gærekstrakt (en naturlig kilde til MOS og betaglukaner), loppefrøskaller, glukosamin, planteekstrakt (rosmarin, gurkemeje, citron og kryddernellike), chondroitinsulfat

 

Analytiske bestanddele (%)

Råprotein = 27%

Råfedt (naturligt indhold af omega 3 og 6) = 9,0%

Råaske (mineral) = 8,0%

Råfibre = 5,0%

Kalcium = 0,9%

Fosfor = 0,7%

Energi pr. 100 gram (kJ/kcal) = 1409/336

Tilsætningsstoffer

Vitamin A = 14.000 IU/kg

Vitamin E = 400 mg/kg

Jernsulfat monohydrat = 50 mg/kg

Koppersulfat pentahydrat = 5 mg/kg

Zinksulfat monohydrat = 50 mg/kg

Manganoxid =10 mg/kg

Calciumjodat = 1 mg/kg

Taurin = 1500 mg/kg

L-carnitin = 50 mg/kg

Glukosamin = 900 mg/kg

Chondroitinsulfat = 250 mg/kgVores eksperter er klar til at hjælpe og rådgive dig

Ring til os på

+45 52 22 95 96

Har du spørgsmål?

Send os en besked her

Gå til vores FAQ

klik her

Gør som 10.000 andre hundeejere

Start fodertesten