NB! Grundet stor efterspørgsel kan der i øjeblikket opleves længere leveringstid på vores prøvepakker.

Tilbage til oversigt
Super Premium

YUMMI - Light allergivenligt tørfoder

PRIS INKL. LEVERING1

49-91 DKK pr. Kg.

1-opskrift usp icon opskrift Udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter
2-indhold usp icon indhold 100% naturlige råvarer
4-ligthfoder usp icon ligthfoder Lavt fedtindhold
Senior
Voksen
Vægttab
Allergivenlig
Kornfri
Kom i gang i dag

Se hvilken foderblanding vi anbefaler. Du kan til enhver tid justere hvilket foder, du får når du er medlem

Tag fodertesten
Har du brug for hjælp?

Ring til os på

+45 52 22 95 96

Send os en mail

kontakt@vuffeli.dk

1 Prisen kan variere afhængig af mængde foder pr. levering. På vores brugerportal kan du til enhver tid justere hvor meget foder vi skal sende pr. gang.

Beskrivelse

Alle Vuffelis foderblandinger er fuldfoder. Det betyder, at det er et komplet måltid, der opfylder alle de ernæringsmæssige behov, din hund har. Servér det alene eller blandet sammen med Vuffelis vådfoder. 

Det allergivenlige tørfoder light er tilpasset til seniorhunde eller hunde, der har behov for at tabe sig, der også har allergi. Når hunde bliver ældre, falder deres aktivitetsniveau, hvorfor de har brug for lidt mindre energi. Hvis din voksne hund har behov for at tabe sig, så er denne foderblanding også ideel. Foderpillerne er trekantede og 12-14 mm x 4-6 mm.

Denne foderblanding er allergivenlig, i det proteinkilden kommer fra hvid fisk og sild og kulhydraterne kommer fra sød kartoffel. Foderblandingen indeholder kun naturlige råvarer uden kunstige smags- eller farvestoffer.

Sørg for at opbevare foderet tørt og køligt. Luk posen godt til for den længste holdbarhed. Foderet kan holde sig i 6 måneder efter forseglingen er brudt.

Detaljer

Spørgsmål og svar

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

Hvorfor er allergifoder lavet med fisk?
Når hunde udvikler allergi, er det typisk over for en proteinkilde, de har været meget eksponeret overfor(såsom kylling). Derfor har vi valgt at benytte hvid fisk og sild i vores allergivenlige foderblandinger, da disse to proteinkilder er meget sjældent brugt indenfor produktionen af hundefoder, hvilket minimerer risikoen for allergiske reaktioner. Hvid fisk og sild er også rigtig gode til foder, da de er rige på essentielle omega-3 fedtsyrer og bidrager til vedligeholdelse af sund hud og pels.

Hvor stammer jeres vitaminer og mineraler fra?
Vores foder indeholder vitaminer og mineraler fra de naturlige råvarer, der benyttes i de enkelte foderblandinger. Derudover har vi tilføjet ekstra vitaminer og mineraler for at sikre, at foderblandingerne har et afbalanceret næringsindhold. På den måde sørger vi for, at din hunds essentielle næringsbehov for vitaminer og mineraler bliver opfyldt. Det handler nemlig ikke kun om at dække hundens behov, men også om at afbalancere mængderne af de enkelte mineraler og vitaminer.

Har I omega-3 fedtsyrer i jeres foder?
Vores foder indeholder både lakseolie og hørfrø. Begge ingredienser er rige på omega-3 fedtsyrer. Størstedelen af omega-3 fedtsyrerne stammer fra lakseolie for at sikre, at vores foderblandinger har et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.

Hvad betyder det, når et tørfoder er et light produkt?
Selvom en hund har behov for at tabe sig, er det stadig vigtigt, at den føler sig mæt. Derfor er lightfoder fyldt med fibre, der giver en øget mæthedsfornemmelse på trods af et eventuelt vægttab. Det lavere energiindhold i foderet kommer af den lavere mængde fedt, der er i foderet.
 

Ingredienser & Analytisk komposition

Dehydreret fiskeprotein 34% (hvidfisk 17%, sild 17%), tørrede kartoffelflager, søde kartofler, animalsk hydrolyseret protein, tørrede sukkerroer, cellulose, kyllingefedt, tørrede ølgær (en naturlig kilde til MOS), hørfrø, lakseolie, tørrede cikorie (en naturlig kilde til FOS og inulin), mineraler, gærekstrakt (en naturlig kilde til MOS og betaglukaner), loppefrøskaller, glukosamin, planteekstrakt (rosmarin, gurkemeje, citron og kryddernellike), chondroitinsulfat

 

Analytiske bestanddele (%)

Råprotein = 27%

Råfedt (naturligt indhold af omega 3 og 6) = 9,0%

Råaske (mineral) = 8,0%

Råfibre = 5,0%

Kalcium = 0,9%

Fosfor = 0,7%

Energi pr. 100 gram (kJ/kcal) = 1409/336

Tilsætningsstoffer

Vitamin A = 14.000 IU/kg

Vitamin E = 400 mg/kg

Jernsulfat monohydrat = 50 mg/kg

Koppersulfat pentahydrat = 5 mg/kg

Zinksulfat monohydrat = 50 mg/kg

Manganoxid =10 mg/kg

Calciumjodat = 1 mg/kg

Taurin = 1500 mg/kg

L-carnitin = 50 mg/kg

Glukosamin = 900 mg/kg

Chondroitinsulfat = 250 mg/kgVores eksperter er klar til at hjælpe og rådgive dig

Ring til os på

+45 52 22 95 96

Har du spørgsmål?

Send os en besked her

Gå til vores FAQ

klik her

Gør som 10.000 andre hundeejere

Start fodertesten