Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Fedt & olier - Spørgsmål - Vores hundefoder

Ofte stillede spørgsmål om fedt og olier

[tab-start]
[tab-title]
Hvor stammer jeres fedt og olie fra?
[tab-content]
Fedt og olie i Vuffeli hundefoder stammer hovedsageligt fra kyllingfedt og lakseolie. Kyllingefedt er en yderst god kilde til linolsyrer, som er en omega-6 fedtsyre, der er et essentielt næringsstof for hunden. Vores lakseolie stammer fra norsk konventionelt opdrættet laks, som er sprængfyldt med omega-3 fedtsyrer og har et naturligt højt indhold af EPA og DHA.

[tab-title]
Har I omega-3 fedtsyrer i jeres foder?
[tab-content]
Vores foder indeholder både lakseolie og hørfrø. Begge ingredienser er rige på omega-3 fedtsyrer. Størstedelen af omega-3 fedtsyrerne stammer fra lakseolie for at sikre, at vores foderblandinger har et højt indhold af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.

[tab-title]
Har I light foder med reduceret fedt?
[tab-content]
Vi kan naturligvis tilbyde light foder med reduceret fedtindhold. Vores light foder egner sig til hunde, der har behov for at tabe sig, eller til seniorhunde, der er begyndt at vise tegn på alderdom. Den primære proteinkilde i vores light foder er kylling. Den primære kilde til kulhydrat er ris. Derudover indeholder vores light foder funktionelle ingredienser som eksempelvis glukosamin og chondroitinsulfat, omega-3 fedtsyrer, præbiotika og l-carnitin, som styrker led og knogler og medvirker til god fordøjelse og øget fedtforbrændelse.

[tab-title]
Hvor stammer jeres lakseolie fra?
[tab-content]
Vores lakseolie stammer fra norsk konventionelt opdrættet laks, som er sprængfyldt med omega-3 fedtsyrer herunder EPA og DHA. 

[tab-title]
Indeholder jeres foder EPA og DHA?
[tab-content]
Vores foder indeholder lakseolie, som har et naturligt højt indhold af de gode omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. EPA og DHA kan blandt andet hjælpe med at opretholde sunde led og knogler, flot og glansfuld pels, sundt hjerte og god hjernefunktion.