Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Proteiner - Spørgsmål - Vores hundefoder

Ofte stillede spørgsmål om proteiner

[tab-start]
[tab-title]
Hvor stammer jeres animalske proteinkilder fra?
[tab-content]
For at gå den bæredygtige vej og sikre at vores proteinkilder er af højeste kvalitet, forsøger vi altid at indkøbe vores råvarer så tæt på produktionslokaliteten som muligt. Det betyder, at alle vores ingredienser stammer fra udvalgte leverandører inden for Europas grænser, hvis råvarerne er tilgængelige. 

[tab-title]
Hvad er dehydreret protein?
[tab-content]
I Vuffeli benytter vi dehydreret kylling og fisk, som er meget koncentrerede proteinkilder af høj kvalitet. At kødet er dehydreret betyder blot, at kødet er tørret, og dermed at alt vandet er trukket ud af det friske kød, så der opnås en meget mere næringsrig ingrediens. Dehydreret kød indeholder et meget højere proteinniveau end frisk kød, og derfor er det en god koncentreret ingrediens i hundefoder.

[tab-title]
Hvad betyder hydrolyseret protein?
[tab-content]
Hydrolyseret protein betyder, at proteinet er blevet nedbrudt til mindre bestanddele, inden det bliver tilsat i foderet. Dette gør det lettere for hunden at fordøje proteinet, og det gør det samtidig besværligt for hundens immunforsvar at genkende proteinkilden, hvis hunden har udviklet allergi over for proteinet. Derudover har den hydrolyserede protein en høj smagelighed, og det medvirker til at give foderet masser af god smag.

[tab-title]
Hvad er protein, og hvorfor er det vigtigt?
[tab-content]
Protein kaldes også kroppens byggesten og består af forskellige aminosyrer, som er vigtige for dannelsen af væv, celler, enzymer og hormoner.
Hunden har 10 essentielle aminosyrer, som den skal indtage via sin kost, da hundens krop ikke selv kan danne disse aminosyrer. Vuffeli foder er et afbalanceret fuldfoder, hvilket betyder, at foderet indeholder alle de livsnødvendige aminosyrer, som din hund har behov for.

[tab-title]
Hvilken type hvid fisk bruger I?
[tab-content]
Vores hvid fisk er blåhvilling. Den findes i alle vores allergivenlige foderblandinger.