Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Senior - livsstadier - vores hundefoder

Senior

I takt med at din hund bliver ældre, vil den typisk blive mindre aktiv og dermed miste muskelmasse. Er dette tilfældet, ændrer dens behov sig, og det er vigtigt at tage hensyn til i dens foderplan. Det gør vi blandt andet ved at reducere mængden af kalorier og mindske fedtindholdet i foderet.

Når din hund kommer op i alderen, vil dens energi- og aktivitetsniveau typisk ændre sig, og derfor vil dens kaloriebehov også ændre sig.

Vuffeli seniorfoder indeholder en lav energidensitet og et lavt fedtindhold for at sørge for, at knogler og led bliver belastet så lidt som muligt. Det har et højt indhold af fibre, så din hund stadig får en god mæthedsfornemmelse og har en optimal fordøjelse. 

Vuffeli seniorfoder indeholder også funktionelle ingredienser, som kan hjælpe hunde, der er oppe i årene, til et sundt og godt hundeliv. Vi har blandt andet tilsat tilskud som L-carnitin, glukosamin, chondroitinsulfat og omega-3 fedtsyrer fra lakseolie samt et øget indhold af antioxidanter. L-carnitin medvirker blandt andet til at reducere lagringen af kropsfedt og mængden af fedt i blodbanerne. Glukosamin og chondroitinsulfat styrker led og knogler, mens omega-3 fedtsyrer styrker immunforsvaret og er med til at sikre sund hud og pels. 

Hvis du er i tvivl om, hvornår det er tid til, at din hund skifter til seniorfoder, så kontakt os endelig.