NB! Grundet stor efterspørgsel kan der i øjeblikket opleves længere leveringstid på vores prøvepakker.

Store og ekstra store hunde - størrelse - vores hundefoder

Store og ekstra store hunde

Store hunderacer har naturligvis behov for en større portion foder end små hunderacer. Men vidste du, at store hunderacer faktisk typisk har behov for et mindre energiindtag pr. kg kropsvægt sammenlignet med små hunderacer?

Store hunde er generelt mere tilbøjelige til at udvikle ledproblemer, og derfor er det særdeles vigtigt, at deres foder skaber de bedste betingelser for sunde og stærke led og knogler. Vuffeli foderblandinger indeholder tilskud som glukosamin og chondroitinsulfat, der er med til at styrke led og knogler.

Derudover er det vigtigt, at de store hunderacer får tildelt den korrekte fodermængde. I hvalpens vækstperiode er det også særligt vigtigt, at de får en afbalanceret mængde calcium til de voksende knogler. Store hunde har en længere vækstperiode end små hunde. Store hunde vokser nemlig typisk helt indtil, de er ca. 15-18 måneder gamle. Hvis ikke hvalpen får den rette mængde calcium gennem hele vækstperioden, kan den risikere at udvikle vækstrelaterede problemer senere i livet.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan din lille hunds næringsbehov bliver dækket bedst muligt, så kontakt os endelig. Vi er klar med en hjælpende hånd.