Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Under- eller overvægt - udfordringer - vores hundefoder

Under- eller overvægt

Hunde, der vejer mere eller mindre end deres idealvægt, kan have gavn af en foderblanding og en foderplan, der tager højde for, at de skal henholdsvis tabe sig eller tage på i vægt.

Overvægt - Har du en overvægtig hund, som du ønsker skal tabe sig, kan det være fornuftig at skifte til et light foder. Vuffeli light foder har et reduceret fedtindhold og en lavere energidensitet. Det indeholder til gengæld en øget mængde fibre og et højt proteinindhold samt en masse funktionelle ingredienser. Sammensætningen af vores light foder gør det muligt at reducere fodermængden, uden at hunden kommer til at mangle nærringsstoffer. 

For at sikre et sundt og tilfredsstillende vægttab er det ikke nok at skifte hundens måltider ud med light foder. Den afgørende faktor er nemlig fodermængden. Derfor tilbyder vi ikke kun light foder, vi skræddersyer også en unik foderplan til din hund, så vi sikrer, at din hund opnår et sundt og optimalt vægttab. 

Undervægt - Har du en undervægtig hund, som skal tage på i vægt, er det vigtigt at sikre, at din hund får nok kalorier. Her i Vuffeli udarbejder vi en skræddersyet foderplan til din hund, der har fokus på, at din hund skal opnå sin idealvægt. Derfor er det vigtigt, at vi kender din hunds idealvægt.


Herudfra kan vi nemlig finde frem til den optimale fodermængde, der kan sikre, at din hund tager på i vægt. Til undervægtige hunde kan vi tilbyde foder som indeholder en fedtprocent på 16-20%.

Vi er naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål.