Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Vitaminer & mineraler - Spørgsmål - Vores hundefoder

Ofte stillede spørgsmål om vitaminer og mineraler

[tab-start]
[tab-title]
Hvor stammer jeres vitaminer og mineraler fra?

[tab-content]
Vores foder indeholder vitaminer og mineraler fra de naturlige råvarer, der benyttes i de enkelte foderblandinger. Derudover har vi tilføjet ekstra vitaminer og mineraler for at sikre, at foderblandingerne har et afbalanceret næringsindhold. På den måde sørger vi for, at din hunds essentielle næringsbehov for vitaminer og mineraler bliver opfyldt mest optimalt. Det handler nemlig ikke kun om at dække hundens behov, men også om at afbalancere mængderne af de enkelte mineraler og vitaminer, som findes naturligt i råvarerne.

[tab-title]
Er der tilsat ekstra vitaminer og mineraler?
[tab-content]
Ja, vi tilsætter ekstra vitaminer og mineraler til vores hundefoder. Det kan sammenlignes med, at vi mennesker tager vitaminpiller. På den måde sikrer vi, at hundens essentielle næringsbehov for vitaminer og mineraler bliver opfyldt mest optimalt. Det handler nemlig ikke kun om at dække hundens behov, men også om at afbalancere mængderne af de enkelte mineraler og vitaminer, som findes naturligt i råvarerne.

[tab-title]
Er der calcium i jeres hvalpefoder?
[tab-content]
Alle vores foderblandinger indeholder en balanceret mængde calcium, så din hvalp hverken får for meget eller for lidt. Det er utrolig vigtigt, at din hvalp får den rette mængde calcium under sin vækstperiode det er nemlig med til at sikre en optimal udvikling af led og knogler. Vi tager både højde for den totale mængde calcium og rationen mellem calcium og fosfor for at sikre, at vores hvalpefoder giver de bedste forudsætninger for en optimal vækstperiode.

[tab-title]

Hvad er råaske?
[tab-content]
Udtrykket "råaske" refererer til mængden af mineraler, der er til stede i din hunds foder, såsom calcium og magnesium. Råaske findes derfor i alt hundefoder og er sikkert og til fordel for din hunds sundhed. Vi bestræber os på at holde askeindholdet på maks 8 % for at sikre de bedste betingelser for hundens sundhed og helbred.