Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Voksen - livsstadier - vores hundefoder

Voksen

En voksen hund har helt andre behov end en hundehvalp. Den voksne hund skal ikke længere fodres med henblik på, at den vokser, men derimod at den skal vedligeholde sin vægt - såfremt den har den ønskede fysik.

Når det kommer til den voksne hund, er det vigtigt, at foderet indeholder de korrekte næringsstoffer samt optimale mængder af vitaminer og mineraler. 

For at din hund er i stand til at opretholde et ønsket aktivitetsniveau hele døgnet, er det altafgørende, at alle dens ernæringsmæssige behov er dækkede. Når din hunds ernæringsmæssige behov er dækkede, er der optimale forudsætninger for, at alle funktionerne i dens krop fungerer, som de skal.

Hvis din hund har en ideel fysik, skal dens måltider sammensættes med henblik på, at den skal vedligeholde sin vægt og dermed hverken tabe sig eller tage på i vægt. Hvis din hund er overvægtig eller undervægtig, er det hensigtsmæssigt at tilrettelægge en særlig foderplan. 

Hos Vuffeli skræddersyer vi altid en foderplan til den enkelte hund, der tager hensyn til dens specifikke behov. Uanset om din hund har brug for at tabe sig eller tage på i vægt, skræddersyer vi et sundt forløb, der passer til netop din hund. Derudover tilbyder vi også personlig vejledning til et vægttabs- eller vægtøgningsforløb.