Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Få poterne i HAY’s Hundekollektion

Få poterne i HAY’s Hundekollektion

Få poterne i HAY’s Hundekollektion

21. marts 2024

l

Af Mads Smith

Om forfatteren

Hos Vuffeli forhandler vi nu HAY’s Hundekollektion: HAY Dogs. Det betyder, at du kan få endnu mere til det gode hundeliv samlet ét sted. 

Endelig kan vi stolt fortælle, at vi hos Vuffeli nu også forhandler hundekollektion: HAY Dogs. Kollektionen består af en række forskellige hundehalsbånd og -snore, halstørklæder, foderskåle og hundekurve - designet af Mette Hay og Barbara Werner, ejer af modeforretningen Holly Golightly

Se HAY Dogs kollektionen

HAY Dogs-produkterne kan både bestilles som en del af Vuffelis medlemspakke og købes på Vuffeli Shop, som er åben for alle - uanset om du er medlem eller ej.

Som medlemsfordel får alle Vuffeli-medlemmer dog produkterne til eksklusiv medlemspris - ligesom de gør med alle vores andre produkter. 

Hos Vuffeli er vi rigtig glade for, at HAY har valgt at samarbejde med os om at gøre det endnu nemmere for hundeejere at få alt til det gode hundeliv samlet ét sted. Og vi håber, at I vil tage godt imod produkterne. 


Log ind på din brugerprofil eller besøg Vuffeli Shop og snus rundt blandt alle vores produkter til det gode hundeliv - omhyggeligt udvalgt til hunden med snude for kvalitet.


Har du nogle spørgsmål? Vi sidder som altid klar til at hjælpe på 52 22 95 96 (hverdage kl. 9-15) og på kontakt@vuffeli.dk.


Mads Smith

Vuffeli


Mads er medstifter af Vuffeli. Han er uddannet fra DTU og har en kæmpe passion for hunde og teknologi. I tæt samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og udviklere arbejder han for at gøre det nemt for den enkelte hundeejer at opfylde netop deres hunds næringsmæssige behov. Målet er at give vores firbenede venner det bedst tænkelige hundeliv. Derudover er han uofficiel Danmarksmester i at kunne genkende næsten alle hunderacer.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke