Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Har du snuset til dit nye digitale hundehus?

Har du snuset til dit nye digitale hundehus?

Har du snuset til dit nye digitale hundehus?

24. oktober 2023

l

Af Mads Smith

Om forfatteren

Vores medlemmers brugerprofil har fået et digitalt ansigtsløft, der gør livet som hundeejer endnu nemmere og mere fleksibelt.

Vuffeli er hundefoder leveret direkte til døren. Vuffeli er ekspertrådgivning, du altid har adgang til via e-mail eller telefonen. Og nu er Vuffeli også en endnu mere fleksibel og digital løsning, der gør livet som hundeejer super nemt.

Fuld kontrol over dit medlemskab

Når man opretter sig hos Vuffeli, leverer vi automatisk dit hundefoder i et interval, der er tilpasset din hunds foderplan. Men det er ikke altid, at det stemmer overens med ens behov, hvis din hund i perioder har en mindre appetit, eller hvis du også fodrer med vådfoder. Det kan du nu selv gå ind og tilpasse. Og hvis du bestiller mere foder med pr. forsendelse, kan du også få mængderabat. Det er blot én af de mange nye funktioner, du nu har adgang til.

På den nye brugerprofil kan du med få klik: 

  • Se og ændre forsendelsesdato
  • Få mængderabat på foder (op til 50%)
  • Skifte smag på jeres foderblanding
  • Nemt tilføje og rette tilbehør
  • Opdatere din hunds informationer
  • Og meget, meget mere …

Du kan se alle de nye funktioner samt en guide til brugerprofilen her. 

Har du spørgsmål eller oplever du problemer, så kontakt os endelig - vi hos Vuffeli sidder klar til at hjælpe dig. Og så glæder vi os til snart at kunne løfte sløret for endnu flere funktioner og medlemsfordele i det nye digitale hundehus.

 


Mads Smith

Vuffeli


Mads er medstifter af Vuffeli. Han er uddannet fra DTU og har en kæmpe passion for hunde og teknologi. I tæt samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og udviklere arbejder han for at gøre det nemt for den enkelte hundeejer at opfylde netop deres hunds næringsmæssige behov. Målet er at give vores firbenede venner det bedst tænkelige hundeliv. Derudover er han uofficiel Danmarksmester i at kunne genkende næsten alle hunderacer.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke