Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Nu kan du få fodertilskud med i dit Vuffeli-medlemskab

Kendt fra hylderne hos dyrlægen og apoteket: Vuffeli forhandler nu flere fodertilskudsprodukter fra Boehringer Ingelheim. Nu kan du få fodertilskud med i dit Vuffeli-medlemskab

Nu kan du få fodertilskud med i dit Vuffeli-medlemskab

24. april 2023

l

Af Mads Smith

Om forfatteren

Den tyske virksomhed Boehringer Ingelheim er en af de ledende forskningsbaserede farma-virksomheder i verden. Med over 50.000 ansatte i over 130 lande har de sat et stort præg på alle de produkter, man kan få både i håndkøb og på recept. 


I veterinær-branchen er de anerkendte for adskillige produkter, der er med til at forbedre livet for hunde verden over. Derfor er vi i Vuffeli enormt stolte og glade for, at vi nu også kan tilbyde Boehringer Ingelheims produkter med i medlemspakker til de hunde, der har brug for en ekstra pote til vedligeholdelse af hud, pels, led, knogler og fordøjelsen. 


De velkendte håndkøbsfodertilskud 


I alt er der tale om tre forskellige produkter, man får mulighed for at bestille med i sin medlemspakke: Canosan, Viacutan Plus og Canikur Pro. 


  • De forskellige fodertilskud, vi kan tilbyde vores medlemmer nu, dækker rigtig mange af de særlige behov, der kan opstå i løbet af hundelivet: Fra foderskift som hvalp til tilskud til de hunde, der døjer med ledproblemer som senior, fortæller Niels Kyhl, der er Direktør hos Vuffeli og fortsætter: 

  • Vi er overbeviste om, at det kan gøre at endnu flere hunde trives og får et dejligt hundeliv - samtidig med, at vi gør det nemmere for hundeejerne, når alt leveres sammen med foderet helt automatisk. 

Du kan læse endnu mere om de forskellige produkter fra Boehringer Ingelheim her. Hvis du vil have dem med i din næste ordre, skal du blot logge ind på din brugerprofil og tilføje det.


Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp kan du ringe til os på hverdage mellem 9 - 15 på tlf. 52 22 95 96 eller sende os en mail på kontakt@vuffeli.dk 
Mads Smith

Vuffeli


Mads er medstifter af Vuffeli. Han er uddannet fra DTU og har en kæmpe passion for hunde og teknologi. I tæt samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og udviklere arbejder han for at gøre det nemt for den enkelte hundeejer at opfylde netop deres hunds næringsmæssige behov. Målet er at give vores firbenede venner det bedst tænkelige hundeliv. Derudover er han uofficiel Danmarksmester i at kunne genkende næsten alle hunderacer.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke