Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Skal din hund beskyttes mod flåter?

Skal din hund beskyttes mod flåter?

Skal din hund beskyttes mod flåter?

22. marts 2024

l

Af Mads Smith

Om forfatteren

Flåtsæsonen er startet. Klæd din hund på til sæsonen ved at tilføje flåtmidler til jeres næste medlemspakke. 

Hos Vuffeli forhandler vi flåtmidler fra Boehringer Ingelheim, som er en af de ledende forskningsbaserede pharma-virksomheder i verden. Det betyder, at Vuffeli-medlemmer bl.a. kan få Frontect og Frontline Combo leveret til døren som en del af medlemspakken - og som endnu en medlemsfordel har vi presset prisen helt i bund. Flåtmidlerne fås til 179-259 DKK (pr. stk) afhængig af din hunds vægt - se alle priserne ved at logge ind på din brugerprofil. 


Flåtsæsonen varer fra omkring start marts til slut oktober, og hos Vuffeli vil vi gerne gøre det nemt at skabe det gode hundeliv – uden flåter og unødvendig flåtfjerning. 

Derfor har vi lavet tilbudspakker med 3x Frontect eller 3x Frontline Combo, så du nemt (og endnu billigere) kan beskytte din hund mod flåter hele sæsonen. Tilbudspakkerne kan du se tilføje til næste medlemspakke på din brugerprofil. 


Alle flåtmidler og tilbudspakker kan også nemt bestilles på www.vuffelishop.dk - uanset om du er medlem eller ej. På shoppen er prisen 15% højere, men alle Vuffeli-medlemmer får selvfølgelig produkterne til medlemspris. Som medlem skal du blot indsætte din personlige kode ved betaling - den finder du under “Shop” i oversigten på din brugerprofil. 


Vi forhandler også Frontline Homegard, Frontline Vet Spray - nedenfor kan du læse mere om de forskellige flåtmidler og deres anvendelse. 

Hvilket flåtmiddel skal du vælge?
Hvis du har brug for hjælp til det rette valg af flåtmidler, sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Vi har også lavet en side med alt, du skal vide om flåter, som du kan dykke ned i her: https://lp.vuffeli.dk/flaatmidler

 

Så kan du i stedet fokusere på at skabe gode oplevelser med din hund – også selvom der er flåter, der kribler og krabler på gåturene.

 


Mads Smith

Vuffeli


Mads er medstifter af Vuffeli. Han er uddannet fra DTU og har en kæmpe passion for hunde og teknologi. I tæt samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og udviklere arbejder han for at gøre det nemt for den enkelte hundeejer at opfylde netop deres hunds næringsmæssige behov. Målet er at give vores firbenede venner det bedst tænkelige hundeliv. Derudover er han uofficiel Danmarksmester i at kunne genkende næsten alle hunderacer.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke