Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Vuffeli gør hundelivet nemmere: få flåtmidler med i din medlemspakke 

Kom flåterne i forkøbet ved at få flåtmidler leveret sammen med hundefoderet.
Vuffeli gør hundelivet nemmere: få flåtmidler med i din medlemspakke 

Vuffeli gør hundelivet nemmere: få flåtmidler med i din medlemspakke 

21. februar 2023

l

Af Mads Smith

Om forfatteren

Flåtsæsonen er lang. Allerede fra slutningen af februar begynder de små mider at krible frem og bide sig fast - og de går først i hi, når dagstemperaturen kommer under 5 grader engang i oktober. 


Flåter kan nemt fjernes med pincet eller flåtfjerner. Men mange hundeejere gør brug af flåtmidler for at slippe for besværet. Der findes forskellige typer af flåtmidler, der både virker forebyggende på sygdomme fra flåtbid samt har en repellerende effekt på flåterne. 


For at gøre det gode hundeliv endnu nemmere, tilbyder Vuffeli, at man kan købe forskellige typer flåtmidler og få leveret dem direkte til døren sammen med ens foder. 

Læs produktresumé.

Flåtmidler til fordelagtige priser 


Der findes både receptpligtige- og håndkøbsflåtmidler. Det er sidstnævnte i form af pipetter, man nu har mulighed for at købe som medlem hos Vuffeli.

- Igennem en masse samtaler med vores medlemmer, har vi fundet frem til at rigtig mange hundejere har god erfaring med at anvende pipette-flåtmidlerne mod flåter. Derfor vil vi gerne tilbyde disse midler, og jeg glæder mig til at høre om deres erfaringer løbende, fortæller Mads Smith, der er medstifter af Vuffeli. 

Vuffeli guide: Alt om flåter

Vuffeli sælger nu ovenstående produkter - og bestiller man flåtmidler til hele sæsonen sparer man 10 % .

 
Mads Smith

Vuffeli


Mads er medstifter af Vuffeli. Han er uddannet fra DTU og har en kæmpe passion for hunde og teknologi. I tæt samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og udviklere arbejder han for at gøre det nemt for den enkelte hundeejer at opfylde netop deres hunds næringsmæssige behov. Målet er at give vores firbenede venner det bedst tænkelige hundeliv. Derudover er han uofficiel Danmarksmester i at kunne genkende næsten alle hunderacer.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke