GÅ TIL PRØVEPAKKE

Unikt foder
din hund vil elske

Hundefoder

1 ikon
Skræddersyet foderplan til din hunds specifikke behov
2 ikon
Afbalanceret næringsindhold i hver bid
3 ikon
Ingen kunstige smags- eller farvestoffer

Alt den næring din hund har brug for

Din hunds næringsbehov afhænger af flere ting som bl.a. race, alder, aktivitetsniveau og helbredsmæssige tilstand. Vores algoritme anvender alle oplysninger om din hund til at udregne den helt rette foderplan. Resultatet er en tom skål, sundt helbred og logrende hale.

hund med Vuffeli hunderfoder

Hvad indeholder vores foder?

kød ikon
Kylling og tun

Kylling og tun er en god naturlig kilde til protein og fedtsyrer, hvilket bidrager til sund hud, skinnende pels og et godt helbred.

grøntsagsikon
Kulhydrater

Kartofler, ris, ærter og sukkerroer er nogle af de kulhydratkilder vi anvender for at sikre, at din hund får tilstrækkeligt med energi til dagen.

vitamin ikon
Vitaminer og mineraler

Alle vores foderblandinger indeholder en velbalanceret mængde vitaminer og mineraler som styrker din hunds immunforsvar, led og knogler, lever, fordøjelse og hjælper generelt til et sundt liv.

ingen kunstige tilsætningsstoffer ikon
Ingen kunstige smags- eller farvestoffer

Vi serverer altid kun det bedste for din hund, derfor tilsætter vi ikke sukker, kunstige smagsforstærkere, eller kunstige farvestoffer.

hunden gert med sin computer

Foder og teknologi, gjort simpelt

Vi har altid fokus på din hunds helbred og specifikke behov - derfor er alle detaljer vigtige. Foretrækker din hund med eller uden korn? Er der nogle særlige forhold vi skal tage højde for? Vores algoritme anvender oplysningerne om din hund til, at sikre en velbalanceret og tilpasset foderplan, med de helt rette næringsværdier. Foderplanen tilpasses automatisk til din hund, gennem alle stadier i livet. Således sikrer vi altid en foder med korrekt næring, uanset om din hund er hvalp, voksen eller senior. Sundt, nemt og simpelt.

Kvalitetssikret

Det er lige så vigtigt for os at servere det højeste kvalitetsfoder, som det er for dig og din hund.
Vi kontrollerer derfor nøje vores ingredienser, og sikrer os, at hver blanding lever op til vores høje kvalitetsstandard. Høj kvalitet betyder nemlig godt foder, som i sidste ende giver en sund og glad hund.

kvinde med sin hund og vuffeli hundefoder