Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Behind the scenes

Vuffeli præsenterer: Det gode hundeliv

Vuffeli præsenterer: Det gode hundeliv

Vuffeli præsenterer: Det gode hundeliv

01. august 2022

l

2 minutter

Af Nomi Forchammer

Om forfatteren

Med vores nye kampagne sætter vi spot på alt dét, der udgør det gode hundeliv. 


Der findes et hav af forskellige hunderacer og blandinger - og mindst ligeså mange måder at være hundeejer på. Men det vi alle har til fælles, er den kærlighed vi nærer til vores firbenede familiemedlemmer. Vi er fælles om, at ville skabe gode oplevelser for dem i selskab med os, så længe vi er velsignet med deres selskab.


Dét fælles ønske om det gode hundeliv, har Vuffeli netop lanceret en kampagne omkring: Mere end foder 


Vuffeli blev skabt med et ønske om at tilbyde den rette foder og foderplan til hver hund. Det vil altid være kernen af forretningen, men visionen er vokset. Det handler om langt mere end ernæring nu: 


“Livet som hundeejer handler også om foder. Men mest af alt handler det også om leg, træning, hygge og familietid. Det vil vi gerne omfange med vores nye kampagne og vision for Vuffeli. Den rette ernæring er fundamentet for et godt hundeliv, men at skabe dét handler om langt mere end foder - og det vil vi i Vuffeli gerne være med til at hjælpe alle hundeejer med”, fortæller medstifter af Vuffeli, Mads Smidt. 


Med et holistisk hundefokus afspejler kampagnen også alt dét, Vuffeli tilbyder til sine medlemmer: Vejledning i foder- og adfærd og opdaterede foderplaner og foderskift igennem hele din hunds liv. Fra hvalp til seniorhund. Fra drægtig til lakterende tæve. Fra unghund til voksen. 


Vuffeli hjælper dig med at skabe det gode hundeliv. 


Vi håber, I vil tage godt imod vores kampagne. 
Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke