Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

En god nyhed at tygge på! Vuffeli introducerer dental sticks

Vuffelis længe ventede dental sticks er endelig landet. Så nu kan du servere en smagfuld snack, der er god for tænderne. Og det er nemt og praktisk: Du får dem nemlig leveret sammen med din hunds foder lige til døren.
Vuffeli lancerer dental sticks.

Vuffeli lancerer dental sticks.

28. april 2022

l

2 minutter

Af Nora Goodstein

Om forfatteren

Tandpleje er vigtigt, og det er sunde næringsstoffer og vitaminer også. Videnskabelige studier viser faktisk, at op mod 80 % af hunde over 3 år har eller har haft en lidelse i mundhulen, som krævede behandling. Derfor har Vuffeli udviklet dental sticks af naturlige råvarer med masser af gode egenskaber.

Vuffeli dental sticks er en nem vej til at servere tandpleje, der smager godt. De hjælper nemlig med at rense tænderne og reducere dannelsen af plak og tandsten. Samtidig kan de bruges som en lækker belønning og ren forkælelse i hverdagen.

 

 

Hjælper med at rense og styrke tænderne

 

Vuffeli dental sticks er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter og består af naturlige råvarer med gavnlige effekter. De er blandt andet rige på D3-vitamin, der hjælper med at styrke både tænder og knogler. De indeholder også en masse gode antioxidanter, c-vitamin, fibre og natriumhexametafosfat, som medvirker til at forebygge dannelsen af plak på tænderne. Derudover hjælper den unikke form og rillede overfladestruktur effektivt med at rense tænderne og reducere dannelsen af bakteriel plak og tandsten.

 

Luna spiser Vuffeli dental sticks

 

 

Så er det tyggetid

 

Dental sticks er gode at have ved hånden, når tænderne skal have sund opmærksomhed, men de er også en oplagt godbid i hverdagen.

Når det er tid til at falde til ro i kurven, kan det også være godt med lidt lækkert at tygge på. Hunde har nemlig et naturligt tyggebehov. Har I for eksempel gæster på besøg, eller er der bare brug for at komme ned i gear, kan det også være en god hyggestund for vores hunde at ligge og gnaske i en dental stick i fred og ro. Det giver både fysisk og mental stimulering – og med Vuffelis dental sticks får din hund samtidig vitaminer og rensning af tænderne med i hver en bid.

 

 

Til enhver smag

 

Skal din hund smage veganske dental sticks eller dental sticks med kylling? Eller en af hver? Vuffeli tilbyder to forskellige varianter, så der er lidt til enhver smag.

Som med alle andre lækkerier, er det naturligvis vigtigt at servere dem i passende mængder. Det er nemlig afgørende for din hunds sundhed, at den får de optimale næringsstoffer, der passer til dens behov og kan hjælpe den til et langt og godt hundeliv. Generelt anbefales det derfor, at godbidder og snacks max. udgør 10 % af hundens daglige energiindtag.

Hvis du har en lille hund, kan du eventuelt servere en halv dental stick ad gangen – på den måde er der endnu flere gode stunder i posen.

Er din vuf endnu en hvalp, anbefaler vi, at du venter med at servere dental sticks til den er ude af voksealderen og voksentænderne er vokset helt frem.

 

 

Skal din hund også prøve?

 

Få Vuffelis nye dental sticks leveret med din hunds foder lige til døren. Får din hund allerede foder fra Vuffeli, kan du nemt tilføje dental sticks til dit medlemskab inde på din brugerprofil.

Er du ikke allerede tilmeldt Vuffeli, så gør som 10.000 andre hundeejere og bliv en del af hundefællesskabet – så sender vi en gratis prøvepakke med foder direkte hjem til dig og din hund sammen med vores nye dental sticks.

 

Få Vuffeli dental sticks


Nora Goodstein

Vuffeli


Nora er uddannet cand.mag. og har stor erfaring med at formidle videnskabelige studier og research om hunde. Nora brænder for at skabe forståelse for vores firbenede venner, heriblandt deres sundhed, udtryksformer og relation til omverden, så vi sammen kan sikre, at de trives bedst muligt.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke