Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

En gave der gavner: Få årets førerhundekalender med din Vuffeli-pakke

En gave der gavner: Få årets førerhundekalender med din Vuffeli-pakke

En gave der gavner: Få årets førerhundekalender med din Vuffeli-pakke

06. november 2023

l

Af Nomi forchhammer

Om forfatteren

Dansk Blindesamfund sætter fokus på førerhundens fantastiske arbejde med den sødeste kalender. Dét arbejde ønsker Vuffeli at støtte op om ved at dele kalenderen ud - ganske gratis. 


Siden 1949 har Dansk Blindesamfund uddannet og leveret førerhunde til blinde og stærkt svagtseende mennesker. Det hårde arbejde fejres hvert år med udgivelsen af hundeførerhvalpe-kalenderen. 


Kalenderen dækker over 2024, og er et symbol på den forskel, som førerhunde gør for mennesker, der ikke selv kan se. Samtidig synes vi i Vuffeli også, at kalenderen er et symbol på den store forskel, som hunde generelt gør for os mennesker. 


Få kalenderen som nuværende og nyt medlem 


Alle medlemmer hos Vuffeli kan - helt gratis - gå ind på deres brugerprofil og tilføje kalenderen til deres næste forsendelse. 


Hvis du endnu ikke er medlem, kan du også få kalenderen med i din prøvepakke. Den er også gratis - du betaler kun for fragtomkostningerne. Bestil din prøvepakke lige her


Fakta om førerhunde i Danmark 


Lige nu er der omkring 230 aktive førerhunde i Dansk Blindesamfunds førerhundeordning. Hvert år uddannes 30 nye førerhunde. 


Førerhunde er et uundværligt hjælpemiddel, der giver frihed til mennesker med synshandicap; frihed til et liv med en øget bevægelsesfrihed og frihed til at leve et liv, ligesom mennesker med normalt syn med job, fritidsaktiviteter, hverdagsgøremål og rejser. 


Læs endnu mere om det vigtige arbejde Dansk Blindesamfund laver lige her


Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke