Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Nyhed! Forkæl din hund med Vuffeli godbidder af naturlige råvarer

Nu er de her! Vuffeli har udviklet smagfulde godbidder til træningen og til hverdagen. Skal din hund også smage? Få godbidder af sunde råvarer leveret med din hunds foder – lige til døren.

Vuffeli lancerer godbidder.

Vuffeli lancerer godbidder.

19. april 2022

l

2 minutter

Af Nora Goodstein

Om forfatteren

Markedet for godbidder er noget af en jungle. Men nu kan du glæde dig til at kvittere med noget sundt og godt, når det er tid til en godbid.

Vuffeli introducerer nemlig godbidder fyldt med smag og gavnlige ingredienser. De små smagfulde bidder kan være en velsmagende forkælelse i hverdagen og en attraktiv belønning i træningen.

 

 

Sprængfyldt med smag og gavnlige råvarer

 

Er din hund mest til laks eller kylling, når det gælder godbidder? Vælg mellem to forskellige slags, eller prøv én af hver og find din hunds favorit.

Vuffeli godbidder består kun af naturlige råvarer. De er rige på essentielle mineraler og vitaminer som B og D3 – og omega-3 fedtsyrer, der er gode for både pels, hjerne og immunforsvar. Begge varianter er kornfri, har et lavt fedtindhold og indeholder ingen tilsat sukker. Der er naturligvis hverken kunstige smags- eller farvestoffer i.

Godbidderne er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter med fuldt fokus på at sikre opskrifter, der består af naturlige råvarer med sundhedsmæssige fordele og masser af god smag.


 

De små goder i hundelivet

 

Færden af en lækker godbid eller lyden af posen, der knitrer, er ofte nok til, at der bliver spidset hundeører – og det er ikke uden grund. Hundens lugtesansen er nemlig den skarpeste af dens fem sanser. Bare tanken om en velduftende godbid kan få vores firbenede venner til at finde hele deres repertoire af tricks frem.

 

Golden retrieveren Coco griber en Vuffeli godbid i luften

 

For mange hunde er godbidder derfor en enormt effektiv motivationsfaktor. Når hverdagen kalder på lidt forstærkning, eller nye øvelser skal prøves af, er det guld værd med et par velduftende godbidder, der kan hjælpe dig med at få den opmærksomhed, du har brug for. Brug derfor godbidderne som en lækker treat, når du vil belønne din hunds adfærd.

 

  

Det er vigtigt, at vores hunde får de optimale næringsstoffer, der kan hjælpe dem til et langt og godt hundeliv. Generelt anbefales det, at godbidder og snacks ikke overstiger 10 % af hundens daglige energiindtag. Husk derfor at tilpasse mængden af godbidder til din hunds størrelse og behov. Hvis du bruger godbidder i træningen, kan du med fordel dele dem i mindre stykker, så der er endnu flere belønninger at gøre godt med.

 

 

Skal din hund prøve?

 

Få godbidder leveret med din hunds foder lige til døren. Får du foder fra Vuffeli, kan du nemt tilføje godbidder til dit medlemskab på din brugerprofil.

Er du ikke allerede medlem af Vuffeli, så gør som 10.000 andre hundeejere og bliv en del af hundefællesskabet – så sender vi en gratis prøvepakke med foder direkte hjem til dig og din hund sammen med vores splinternye godbidder.

 

Få Vuffeli godbidder


Nora Goodstein

Vuffeli


Nora er uddannet cand.mag. og har stor erfaring med at formidle videnskabelige studier og research om hunde. Nora brænder for at skabe forståelse for vores firbenede venner, heriblandt deres sundhed, udtryksformer og relation til omverden, så vi sammen kan sikre, at de trives bedst muligt.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke