Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Nu kan du handle mellem dine leveringer

Nu kan du handle mellem dine leveringer

Nu kan du handle mellem dine leveringer

25. januar 2024

l

Af Nomi Forchhammer

Om forfatteren

Vuffeli har slået dørene op til ‘Vuffeli Shop’, så du nu kan få poterne i alle vores produkter - leveret på 1-2 hverdage. Både med og uden medlemskab.


Endelig kan vi stolt præsentere dig for Vuffeli Shop - en digital butik udviklet på efterspørgsel fra vores dejlige medlemmer, der til tider mangler godbidder, men først får leveret medlemspakken om et par uger. Det har vi nu løsningen på - med Vuffeli Shop kan du nemlig få leveret alle vores produkter på kun 1-2 hverdage. 


Og du behøver faktisk ikke at være medlem. Vuffeli Shop er nemlig også åben for ikke-medlemmer, så alle kan prøve vores produkter. Dog til en højere pris og uden vores medlemsfordele - men selvfølgelig har vi sørget for, at du som medlem får produkterne til de priser, du kender. 


"Vi vil gerne gøre det nemt at skabe det gode hundeliv - og med Vuffeli Shop tror vi på, at det bliver endnu nemmere"

- Mads Smith, Medstifter af Vuffeli


Besøg shoppen og snus rundt blandt vores produkter til det gode hundeliv - omhyggeligt udvalgt til hunden med snude for kvalitet lige her.


Sådan får du din medlemspris på shoppen
1) Log ind på din brugerprofil her.

2) Vælg ‘Vuffeli Shop’ i oversigten.
3) Her finder du din personlige rabatkode og får direkte adgang til www.vuffelishop.dk.


Har du nogle spørgsmål? Vi sidder som altid klar til at hjælpe på 52 22 95 96 (hverdage kl. 9-15) og på kontakt@vuffeli.dk.
Nomi Forchhammer

Vuffeli


Nomi er uddannet cand. mag i Film- of Medievidenskab Hun brænder for at fortælle og formidle historier om livet som hundeejer på godt og ondt. Og så er hun selv hundemor til Maximus, der er en blanding af en Border collie og Australian shepard.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke