Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Nyhed! Vuffeli lancerer bionedbrydelige hundeposer og hundeposeholder

Gør hverdagen som hundeejer lettere og grønnere – også når naturen kalder. Nu leverer Vuffeli hundeposer lige til døren. Læs meget mere om vores bionedbrydelige hundeposer og smarte hundeposeholder lige her.

Nyhed! Vuffeli lancerer bionedbrydelige hundeposer og hundeposeholder

Nyhed! Vuffeli lancerer bionedbrydelige hundeposer og hundeposeholder

12. april 2022

l

2 minutter

Af Nora Goodstein

Om forfatteren

For alle os med logrende familiemedlemmer er hundeposer fast inventar på turene. Der skal gerne et par poser til hver dag. For efterladenskaberne skal samles op. 

Bare i Danmark bruger vi hundeejere i gennemsnit over 1,5 million hundeposer om dagen. Det bliver hurtigt til en hel del plastik. 

Derfor har vi udviklet kompostbare hundeposer, der sætter et grønt aftryk.

 

Carina og chow chowen Carlo går tur med hundeposer 

“Vi vil gerne give hundeejere en ting mindre at tænke på, og vi vil gerne gå den miljøvenlige vej. Derfor arbejder vi på at udvikle nogle bæredygtige løsninger, der er både grønne og praktiske."

Christian Yding
Medstifter af Vuffeli

 

Slip for at løbe tør for hundeposer. Vuffeli leverer et ønsket antal grønne hundeposer lige til din dør, når du har brug for det. Det er nemt og ligetil.

 

 

Det bæredygtige valg

 

Vuffeli hundeposer er fremstillet af majsstivelse, som er et miljøvenligt materiale. Derfor er poserne 100 % kompostbare, bionedbrydelige og GMO-fri. 1 pakke indeholder 4 ruller á 12 poser hver.

 

Vuffeli hundeposer info

 

 

Praktisk holder

 

Hiver du også hundeposer ud af lommerne, når du mindst skal bruge dem? Eller glemmer du at få dem med på tur? Det behøver faktisk ikke være så bøvlet. Vi har udviklet en smart hundeposeholder af bambus med en handy karabinhage, der gør det nemt at have hundeposer med på farten. 

Klik din hundeposeholder på hundesnoren, og hav poserne lige ved hånden, når du har brug for dem. Poserne er nemme at trække ud af holderen, og du sætter bare en ny rulle i, når det er tid.

Gør hverdagen som hundeejer endnu nemmere, og få hundeposer og hundeposeholder leveret med din hunds foder – lige til døren.

 

Få Vuffeli hundeposer.

 

Vuffeli hundeposer og hundeposeholder


Nora Goodstein

Vuffeli


Nora er uddannet cand.mag. og har stor erfaring med at formidle videnskabelige studier og research om hunde. Nora brænder for at skabe forståelse for vores firbenede venner, heriblandt deres sundhed, udtryksformer og relation til omverden, så vi sammen kan sikre, at de trives bedst muligt.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke