GRATIS fragt (1-2 dage) bestil inden 11:00 og vi sender samme dag

Vuffeli

 

Om os

Vuffeli.dk er din næstbedste ven 😊

Vi startede Vuffeli.dk, da vi var trætte af, at slæbe tung og dyr hundemad med hjem måned efter måned. Vores vision er, at tilbyde vores medlemmer den bedste skræddersyede foderplan, med fleksibel levering til en knivskarp pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette betyder at du som hundeejer, aldrig mere løber tør for mad, da din næste pakke kommer helt af sig selv – inden posen er tom.

Vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med førende producenter og forskere fra Danmark og resten af Europa. Forskningen er et vigtigt element hos os, da vi konstant ønsker at tilbyde vores hunde den bedste foder. På baggrund af de informationer som vi indsamler, har vi således mulighed for at lave ny innovativ forskning, som har til hensigt, at forbedre livet for de danske hunde.

Vuffeli.dk er altså mere end bare hundemad. Vi er et sammenhold for hundeelskere, som kun ønsker det bedste for vores firbenede venner. Vi deler oplevelser og erfaringer på bl.a. vores Facebook side www.facebook.com/vuffeli.dk og Vuffeli.dk’s eksperter sidder altid klar ved telefonerne hvis du skulle have spørgsmål, eller blot har lyst til en hundesnak.