Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Vuffeli er klar med nyt loyalitetsprogram: Vuffelis venner

Vuffeli er klar med nyt loyalitetsprogram: Vuffelis venner

Vuffeli er klar med nyt loyalitetsprogram: Vuffelis venner

27. december 2023

l

Af Nomi Forchhammer

Om forfatteren

Fra nu af optjener alle Vuffelis medlemmer vufmønter, der kan bruges på en række belønninger, som din hund vil logre en ekstra gang for.


Der findes ikke nogen, der er mere loyale end vores firbenede familiemedlemmer. Det skulle da lige være Vuffelis dejlige medlemmer - og dem har vi i Vuffeli længe ønsket at give noget særligt tilbage. Vi er derfor enormt glade for at kunne afsløre vores nye loyalitetsprogram: Vuffelis Venner. 


Det betyder, at alle vores medlemmer optjener vores helt egen valuta - vufmønter - hver gang, de bestiller en medlemspakke fra Vuffeli.

Hvis vi skal være med til at skabe det gode hundeliv, kræver det, at vi bliver ved med at gøre noget ekstra for vores medlemmer. Med Vuffelis Venner håber jeg, at vores medlemmer føler sig endnu mere værdsat, og at de bruger deres vufmønter på en masse forkælelse til deres hunde, fortæller Josephine Zeltner, der er ansvarlig for kundeoplevelsen hos Vuffeli. 

Chihuahua, Havaneser, Labrador og Grand danois. 

Loyalitetsprogrammet er bygget op omkring 4 levels. Når man melder sig ind i Vuffeli, starter man med at være 'Chihuahua'. Jo mere man køber hos Vuffeli, jo højere level opnår man.

Hvert level åbner også for nye fordele. 

Klik her og se fordelene.

Vuffelis nuværende medlemmer er allerede kategoriseret i det level, de har opnået baseret på, hvor meget de tidligere har bestilt fra Vuffeli. 

Er du selv medlem hos Vuffeli? Log ind på din brugerprofil og se, hvad du kan bruge vufmønterne til. 


Nomi Forchhammer

Vuffeli


Nomi er uddannet cand. mag i Film- of Medievidenskab Hun brænder for at fortælle og formidle historier om livet som hundeejer på godt og ondt. Og så er hun selv hundemor til Maximus, der er en blanding af en Border collie og Australian shepard.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke