GÅ TIL PRØVEPAKKE


Ældre Sagens medlemmer bydes hjerteligt velkommen hos Vuffeli  


Som medlem hos Ældre Sagen tilbyder vi dig en lang række unikke rabatter og fordele!

GÅ TIL GRATIS PRØVEPAKKE


Unikt foder

Velsmagende og nærende ingredienser som din hund vil elske

Prøv det gratis

Fortæl os om din hund, og betal kun fragt for prøvepakken

Nemt og fleksibelt

Kun logrende medlemmer, derfor fuld frihed og ingen bindingSkinnende pels, sundt helbred, logrende hale

Hver hund er unik og har unikke behov. Foretrækker din hund foder med eller uden korn? Kræver dens led, fordøjelse eller pels særlig opmærksomhed? 

Hos Vuffeli finder du den helt rigtige foder til din hund. Med afsæt i din hunds fysiologi sammensætter vi en velsmagende foderblanding med den ideelle kombination af proteiner, vitaminer, mineraler og fibre. 

 Vi sørger desuden for, at I aldrig løber tør for foder igen, da vi automatisk sender dig en ny pose, lige inden den forrige er tom. Efter prøvepakken sender vi altid gratis lige til døren, så du ikke selv skal slæbe de tunge sække med foder hjem, måned efter måned.
Sådan fungerer det

Start med at fortælle os om din hund - det tager kun et øjeblik. Så snart vi har informationerne, skræddersyer vi en foderplan med næringsgivende, velbalanceret og smagfuldt foder, som din hund vil elske.

Efter din gratis prøveperiode på 14 dage vil du få leveret foder lige efter dit behov. Du kan altid opsige, ændre eller udskyde din forsendelse.
Din unikke foderplan

Din hunds foder i den rette mængde, leveret lige efter dit behov med en god rabat. Prisen følger mængden som hænger sammen med størrelsen på din hund. Din pris tilpasses dig og din hunds behov. Prøv smagen din hund elsker, og næringen den har brug for med en prøvepakke fra Vuffeli. Vi leverer altid lige til døren, så du ikke skal slæbe de tunge poser hjem!Fordi kun det bedste er godt nok

Når vores dyrlæger og ernæringseksperter sammensætter din hunds foderplan, anvender vi kun naturlige råvarer af den bedste kvalitet.

Derfor benytter vi aldrig kunstige smags- eller farvestoffer, ligesom vi går langt uden om konserveringsmidler og kunstige tilsætningsstoffer. Det er din - og din hunds - garanti for sund og velsmagende foder.
Kom gratis i gang

Vi er overbevist om, at din hund vil elske vores foder, og du vil elske vores koncept. Derfor starter du med en gratis prøvepakke.

Ingen binding eller skjulte gebyrer, da vi opfører os som vores medlemmer - loyalt og trofast.
Dine fordele hos Vuffeli:


15% livstidsrabat

Igennem Ældresagen får du en unik rabat på dit medlemskab


Altid gratis fragt

Efter prøvepakken leverer vi altid gratis lige til døren


Anvend rabatkoden: AELDRESAGEN

Anvend din rabatkode og få en gratis prøvepakkeHar du spørgsmål?

Vores søde kundeservicehold sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for assistance til dit medlemskab, eller blot har lyst til en hyggelig hundesnak.

Som en del af vores service, har vi desuden også dyrlæger og ernæringseksperter, som sidder klar med råd og vejledning, så vi sørger for, at din hund altid har det godt.

52 22 95 96  kontakt@vuffeli.dk
 


Mads
 


Josefine
 


Natascha
 

Det siger vores medlemmer


Paul, Heidi og Baloo

Vi har været medlemmer hos jer ca. 1 år, og jeres produkt, er over alt forventning! Baloo på 8 år har tabt sig og han er blevet en rigtig fin hund med masser energi til at lege med andre hunde. Vi vil varmt anbefale Vuffeli til andre hundeejere.


Carina og Bella

Vuffeli er kvalitetsfoder leveret til døren til en rimelig pris og kundeservicen er fantastisk, ligesom man nemt kan ændre på leveringen - kan varmt anbefales. Jeg vælger Vuffeli fordi kun det bedste er godt nok til mine hunde.


Jytte og Carlo

Behagelig oplevelse med Vuffeli, HVER GANG! - super god kundeservice, lyn-hurtig levering og foder af højeste kvalitet! Jeg anbefaler Vuffeli til alle der ønsker deres hund det bedste!


Mia, Mikkel og Freddy

Vi er super tilfredse med den betjening vi har fået hos Vuffeli. God vejledning, og Freddy elsker foderet!


Helle og Kisa

SUPER fedt sted at handle og min hund KISA er vild med maden - bestemt hundefoder jeg kan anbefale. Der er mega god kundeservice.


Henriette og Nora

Vi elsker Vuffeli, fordi vi kan få lige den ordning der passer Nora. Hun spiser ikke de store mængder, men det klarer de også. Det er nemt og hun kan lide maden. Selv med en dum pote der har drillet.


Fantastisk kundeservice

Vores hunde elsker Vuffeli og de har stabile maver. Og så er det ovenikøbet nemt at ændre sine leverancer, både hvis man vil have dem tideligere eller senere end
planlagt. Fantastisk kundeservice.

- Michel, Sari, Ronja, Bobby og Nala


Mere end tilfreds

Flemming nyder sin foder og holder vægten. Som et plus bliver det leveret automatisk lige inden, at vi løber tør for foder. Både hundemor og Flemming er mere end tilfredse.

- Thea, Luna og Flemming

GRATIS PRØVEPAKKE