Rådgivning og kundeservice | +45 52 22 95 96 | kontakt@vuffeli.dk | Alle hverdage: 9.00 - 15.00

Tilbage til oversigten

Nyheder

Vuffeli indgår samarbejde med Agria Dyreforsikring

Vuffeli indgår samarbejde med Agria Dyreforsikring

Vuffeli indgår samarbejde med Agria Dyreforsikring

02. marts 2023

l

Af Mads Smith

Om forfatteren


Få 10 % rabat på hundeforsikring hos Agria

Det gode hundeliv skal være trygt. Besvær og bekymringer skal ikke have lov at overskygge den store glæde, der er ved at have et firbenet familiemedlem. En god sygeforsikring er din hjælpende hånd, hvis din hund kommer galt af sted, og du får brug for et besøg hos dyrlægen.

Derfor anbefaler vi hos Vuffeli vores medlemmer at tegne forsikringen hos vores samarbejdspartner Agria Dyreforsikring. Lige som os, brænder de for at skabe det gode hundeliv, og vi anbefaler dem bl.a. fordi: 

- Deres sygeforsikring er blandt de bedste på markedet, da den har bred- og livslang dækning der hverken bliver opsagt eller nedskrevet, når din hund bliver gammel. 

- Agria har deres egen forskningsfond, som hvert år støtter forskning inden for dyrs sundhed.

- De er dybt specialiserede og har både dyrlæger og veterinærsygeplejersker ansat for at sikre, at deres hovedfokus altid er på dyrene.


Spar penge på foder og forsikring

Som medlem hos os får du 10 % rabat på hundeforsikring hos Agria. Du skal blot oplyse dem det telefonnummer, du har tilknyttet dit Vuffeli-medlemskab. Når du tegner forsikring hos Agria udløser det også 10% rabat på dit Vuffeli-medlemskab.

 

 

 

 

 

 


Mads Smith

Vuffeli


Mads er medstifter af Vuffeli. Han er uddannet fra DTU og har en kæmpe passion for hunde og teknologi. I tæt samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og udviklere arbejder han for at gøre det nemt for den enkelte hundeejer at opfylde netop deres hunds næringsmæssige behov. Målet er at give vores firbenede venner det bedst tænkelige hundeliv. Derudover er han uofficiel Danmarksmester i at kunne genkende næsten alle hunderacer.

Gør som 10.000 andre danskere

start fodertest & få gratis prøvepakke